UE Sant Cugat Vermell 59 – Bàsquet Sitges La Guixeta 68

León, Marc, Ángel 16, Oriol 16, Adrià, Juan Antonio 4, N.Vicente, Jan 3,  Pau A., N.Velasco, Ivan 18, Nil 4, Marçal, Mauro 3, Pau C. 4, Leo, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  15-15        15-13           10-21          19-19

Jornada número 12, la primera després de l’aturada de Nadal i amb moltes ganes de tornar a la competició. Per part visitant, el Bàsquet Sitges – La Guixeta líder amb un balanç de 9-1, contra el Sant Cugat en vuitena posició amb un balanç de 4-4.

Primer quart on es nota la falta de ritme per aquest mes d’aturada i els dos equips necessiten tornar a agafar el ritme de competició. Errors propers a cistella que no permeten obrir cap escletxa a favor de cap equip. No obstant, els primers 10 minuts es veuen marcats clarament per una gran intensitat defensiva amb molts contactes que permeten els àrbitres.
Segon quart, els locals pugen línies defensives i cada cistella pels sitgetans es fan un món per culpa de la circulació de pilota lenta i els canvis constants en defensa. Tot i això, el marcador només reflexa una diferència de dos punts i totes les opcions per aconseguir la novena victòria de la temporada.

A la tornada de la represa, el Bàsquet Sitges – La Guixeta puja la seva intensitat, s’aconsegueix un major percentatge en el tir i un major control del rebot defensiu, creant la primera escletxa al marcador de 10 punts.
Últim període, els nervis a flor de pell i dos jugadors blancs destaquen en la part ofensiva per tal que no hi hagi cap dificultat de tancar el partit i aconseguir la victòria. L’Oriol amb 7 punts i l’Ivan amb 8 permeten que les diferències en cap moment baixin dels 7 punts.

Partit que clarament presenta els símptomes post nadalencs, però poc a poc s’aconseguirà tornar al ritme de competició d’abans de l’aturada. Queda molta temporada i molts partits on els jugadors blancs ens permetran gaudir d’un bon bàsquet.

Proper partit dissabte 21 de gener a les 17:45 hores  a Pins Vens contra el C.B. Castellet – Arimany.