Bàsquet Sitges La Oca 50 – UE Sant Cugat Vermell 47

Marina, Clara 3, Nuria 3, Berta S 1, Belen, Lucia, Anna 6, Berta A, Xenia 8, Ona 7, Ariadna, Judit, Claudia 22.

Entrenador: N.Vicente Delegat :

Parcials:                   12-16         21-13           12-11          5-7

Les nostres sèniors tornen de la parada per vacances amb una nova victòria davant el Sant Cugat, equip de la part alta de la classificació.

No començaven molt bé. El joc interior de les visitants era molt potent, les nostres noies no aconseguien frenar-ho. A més a més, anotaven amb ràpids contraatacs. A poc a poc les nostres sèniors anaven entrenen
El joc, i parant els punts forts de les rivals. Fet que provocava una diferència de 10 punts als minuts finals del partit. Uns dos últims minuts sense anotar provocava que s’apropessin a tan sols tres punts, però la victòria es quedava a Sitges

El proper partit serà el diumenge dia 22 de gener a les 18:00 hores, a la pista del Club Bàsquet Martorell.