UB Sant Adrià “B” 67 – Bàsquet Sitges La Guixeta 62

N.Bellmonte 2, N.Guillen 5, A.Miguelsanz 8, JA.Bustos 9, O.Thiam 10, I.Ruiz, A.Villar 4, M.Perez 14, J.Carrion, O.Camprubi 8, V.Siriaco, N.Velasco, P.Cabezas 2, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials: 19-22 21-15 15-8 12-17

El Sènior del Bàsquet Sitges-La Guixeta va patir la segona derrota a la lligueta d’ascens a primera catalana, aquest cop per un ajustat 67 a 62 a la pista de l’UBSA de Sant Adrià.

Els Sitgetans no van poder aturar els contraatacs dels locals i el partit va marxar a la segona part, quan l’atac dels del Garraf no va estar tan encertat.

El partit començava bé pels de Pins Vens, molt encertats en el llançament de tres. Sis triples anotats al primer quart mantenien igualat el marcador tot i que la defensa començava a fer aigües davant dels uns contra uns rapidíssims del Sant Adrià. Els locals, sense el nivell d’encert del Sitges, anotaven 19 punts al primer quart per 22 dels visitants.

El segon va començar amb un triple dels de Sant Adrià que empatava el partit a 22, i els blancs no va estar tan encertats. La defensa continuava tova i els locals començaven a arrencar la màquina dels contracops, que el Sitges havia pogut contenir el primer quart. Tot i així el marcador va estar molt igualat, i només tres tirs lliures ficats a manca de quatre segons per finalitzar la primera meitat van desfer la igualtat. 40 a 37 favorable al Sant Adrià.

La represa va ser fatídica pel Bàsquet Sitges, tot i que va començar bé amb un parcial de 0 a 5. Però al llarg del quart encara va veure més reduït l’encert anotador a la vegada que patia de debò les ràpides transicions del Sant Adrià. La defensa dels blancs feia aigües. Un parell de parcials, el primer d’ells 10-0, començaven a obrir forat al marcador, acabant el quart 55 a 45.

Però no tot havia acabat, perquè si hi ha hagut alguna constant en el joc del Bàsquet Sitges durant la temporada, ha estat la de lluitar sempre fins al final. Els visitants van plantejar llavors una defensa 1-3-1 que posava en problemes al Sant Adrià. El Sitges recuperava pilotes en defensa, però dissortadament no es transformaven en cistelles al costat contrari, i el Sant Adrià continuava castigant amb contracops. Tot i això, el partit entrava al darrer minut 66 a 62. Però de nou les esperances de guanyar el partit es van topar amb la manca d’encert i així es va arribar al resultat final, 67 a 62.

Cal destacar  l’actuació  d’en  Mauro  Pérez  amb  14 punts i  5 rebots  i l’Omar Thiam  amb 10punts.

Dissabte vinent el Bàsquet Sitges – la Guixeta rebrà a Pins Vens al CB Quart Bicentury, de Girona, a les 19:30 hores.