Bàsquet Sitges La Oca 42 – C N Caldes “B” 60

Clara 2, Núria 5, Enda 2, Belen, Laura, Anna 3, Xenia 6, Martina, Maika, Ona 5, Jana, Ainhoa, Berta 19, Marina, Gisela, Judit.

Entrenador: I.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials:   12-16 12-14 7-10 11-20

Resultat enganyós del sènior femení. La diferència en el marcador no es pot comparar amb la diferència a la pista. Les nostres noies han jugat un gran partit enfront del Caldes, primeres classificades de la seva lliga regular.
La falta d’experiència ha estat un punt clau en la derrota d’aquest dissabte. Les sitgetanes han fet un bon partit, però han regalat molts punts a l’equip visitant, donant segones i terceres opcions en l’atac de les noies de Caldes i sobretot a la primera part, deixant que anotessin la meitat dels punts des de la línia de tirs lliures. Faltes sense gaire sentit que portaven a les visitants a la línia de tirs lliures i aconseguien un alt percentatge.
A la mitja part marxaven al vestidor 6 punts per sota.
La segona part, les visitants han jugat amb més tranquil·litat i força encert. L’últim període les nostres noies han arriscat per intentar remuntar, però han concedit molts espais i contraatacs i les visitants anotaven amb molta facilitat.

Dissabte vinent dia  14 de maig a les 17:45 hores a Pins Vens, el Bàsquet Sitges-La Oca,  rebrà C.B. Llinars.