Noticies

Quadrangular de Veterans Sitges 2023

Èxit del 1er. Quadrangular de Veterans Sitges 2023 “El Bàsquet fa salut”

El passat dissabte 8 d’abril el Club Bàsquet Sitges va organitzar el 1º Quadrangular de Veterans, amb el lema “El Bàsquet fa salut”. 

Un torneig benèfic per recaptar fons per la “Fundació Lluita contra les infeccions” del doctor Bonaventura Clotet. 

Aquest acte va comptar amb la estimable col·laboració dels següents equips: Joventut de Badalona, L’Espanyol, el Sweet Home Barcelona i el Bàsquet Sitges. 

El primer partit va enfrontar el Bàsquet Sitges-Flexic.es i el Joventut de Badalona (17 – 23). Tot i que els veterans de la Penya van dominar el partit des del principi, els de Sitges va fer un molt bon partit, amb molta il·lusió, molta intensitat en defensa i bones seleccions de tir. 

El segon partit el va disputar el Sweet Home Barcelona i l’Espanyol (36 – 41). Va ser un partit molt emocionant on els de Barcelona va intentar remuntar en el últims minuts del partit, però no va ser suficient per superar el gran joc col·lectiu de l’Espanyol amb molt bon encert des de la línia de tres punts. L’Espanyol va estar liderat per l’entrenador Isidre Espiga, un referent en el món del Bàsquet. 

Va arribar el torn de revalidar la 3a i 4t plaça. Els de Sitges s’enfrontaven contra el Sweet Home Barcelona (25 – 35). Un Sitges que va sortir a la pista amb una renovada estratègia, on tots els jugadors van donar la seva millor versió i on van demostrar al seu club, a Sitges, a les seves famílies i amics, que amb humilitat, treball i esforç en equip podien assolir un bon resultat. La intensitat no va ser suficient i el Sweet Home Barcelona va guanyar. Un equip format majoritàriament per exjugadors del FC Barcelona i liderats per Edu Piñero, exjugador de la ACB, Director Tècnic i entrenador del primer equip del club Basquet Sitges. 

A continuació, el moment més esperat de la jornada, l’entrega del xec de 1.018 € a Guifré Lluís, jugador dels Veterans del Joventut i representant de la “Fundació Lluita contra les Infeccions”, que va llegir unes paraules en nom del doctor Bonaventura Clotet donant les gràcies al Club Bàsquet Sitges i a tots els equips i persones que havien fet realitat aquest torneig solidari. 

El públic assistent, que va omplir el pavelló de gom a gom, va poder col·laborar comprant participacions per la rifa de múltiples productes que generosament van aportar establiments locals i clubs com: samarretes de la Penya i de l’Espanyol signada pels jugadors del primer equip, Estanc Marcé, Ara Selecció Vins, Prossit, El Racò el Vi, Base Ferran Sports, Mammoth Surf, BlueMandarines, Ilumina Garraf, ABC Grup, Pastisseria Serarols Nin, Pizzeria Cap de la Vila, Kela Sitges, Restaurant Cal Pinxo, Perbacco , El quiosc de l’Alba, Índia Mon Amour, Cellers Díaz, Cine4youSitges, AB Wine, Calma Sitges, Sainam Masaje Tailandés, Pad Thai takeaway restaurant, Marcela Ferrari Padel, Flexic Audiovisual Studio, i es van repartir els premis a les famílies afortunades. 

Per últim, era l’hora de gaudir de la gran final entre l’Espanyol i el Joventut de Badalona (23 – 34), que va ser el colofó perfecte d’aquest torneig solidari, on els jugadors van demostrar la seva passió pel bàsquet i la seva solidaritat en aquest esdeveniment benèfic. Un partit molt emocionant, que malgrat el gran treball en equip de l’Espanyol, no van poder guanyar a un intens Badalona amb una bona circulació de pilota i direcció del joc per part de Iván Corrales, exjugador ACB i campió de la Euroliga 1994. 

El torneig va acabar amb la satisfacció general de tots els jugadors implicats que van veure que amb el seu joc podien atraure públic i podien ajudar en la construcció de nous camins en la recerca de les malalties infeccioses i posar el seu granet de sorra, en la millora de la societat. 

Des de l’equip de Veterans del Club Basquet Sitges només tenim paraules d’agraïments a totes les persones que amb la seva inestimable voluntat, han fet possible aquest torneig: A la Junta Directiva del Club Bàsquet Sitges, en  Edu Piñero, Jose Antonio Velasco, a tots els jugadors del torneig, tots els establiments de Sitges que generosament han participat en la rifa, i a tot el públic que va assistir al torneig, així com, a totes aquelles persones que de forma desinteressada han fet que aquest torneig fos un èxit  

Èxit que ens encoratja a continuar treballant i a organitzar actes similars fomentant l’esport i la col·laboració amb entitats que treballin per millorar el benestar de les persones.