Bàsquet Sitges – La Guixeta

León, Marc, Ángel, Oriol, Adrià, Juan Antonio, N.Vicente, Jan,  Pau A., N.Velasco, Ivan, Nil, Marçal, Mauro, Pau C., Leo, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Jornada de DESCANS

Proper partit diumenge 16 d’abril a les 19:00 hores a pista del Estudio Modular Sferic, de Terrassa.

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

Bàsquet Sitges “B” 71

Joventut Sant Vicenç 49

Marc, Pau, Gerard, Cristian 17, Antoni, Noel 6, Angel, Oscar 2, Ignasi, Giorgo 2, Miquel, Martin 21, Jordi 11, Adrià 8, Carles 4.

Entrenador: Noel Guillen Delegat : Anna

Parcials:                  13-15        18-11            27-9         13-14

El sènior b segueix sumant victòries, aquest cop va tornar a ser al pavelló de pins vens contra el joventut Sant Vicenç dels horts. Després d’una bona victòria la setmana anterior contra el sènior b del Roquetes els sitgetans no podien fallar, el rival un joventut Sant Vicenç equip molt jove i dur que amb una pressió tot el camp va ficar les coses difícils als locals arribant amb un igualat 31-26 al descans.

A la represa els sitgetans van tirar de veterania i experiència aconseguint un parcial de 27 a 9 en el tercer període que va trencar el partit (58-36) i on el quart període va ser de tràmit (71-49) va ser el resultat final.

El pròxim partit el sènior b es desplaça al camp del Bàsquet Sant Sadurní el diumenge dia 16 d’abril a les 17:45 hores, on serà un partit molt difícil i important per el desenllaç de la lliga.

Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

UB Sant Adria B                                                          51

Basquet Sitges “A”                                                     64

Rubi 18, Oriol, Carlos, Dani 11, Jordi, Karim, Jonathan, Güell, Carles 5, Manel 14, Pau 6, Fernando, Antonio 4, Ivan 6, Marc, Leo.

Entrenador :     Jordi i Angel                       Delegat : Ana Maria

Parcials:                  11-18        15-14            12-17         13-15

Partir aplaçat de la jornada número 17 del sots21 masculí del CB Sitges. A falta de 5 partits per acabar la fase regular, un triple empat a la classificació entre el segon, tercer i quart classificat marcaven l’esdevenir del partit, coneixedors de la importància d’aquest partit contra un bon equip com era l’UBSA.

Molt bon inici de partit per part sitgetana. A diferencia d’altres dies, els blancs surten endollats i aconsegueixen les primeres diferències al marcador a favor dels visitants. Els locals a base de coratge i un joc marcat clarament per situacions de fora a dins, provocaven que els blancs poguessin aconseguir només un parcial de +7 tot i el bon inici de partit.
Segon quart, bona sortida dels jugadors sitgetans que durant gran part d’aquests minuts aconsegueixen establir més de 10 punts de diferencia al marcador. No obstant, un contraatac fàcil i un triple a l’últim segon, permetia als vermells retallar la diferencia a només 6 punts, 26-32 i descans.

Un inici de segona part marcat clarament pel gran encert des de la linea de 3 punts dels de Sant Adrià provoca que els jugadors sitgetans comencin a ficar-se nerviosos, ja que la diferencia al marcador havia desaparegut. Tot i això, una gran intensitat defensiva, un molt bon control del rebot defensiu pels 5 jugadors de pista i un alt percentatge en el llançament exterior, dada que acostuma a fallar al sots21 blanc, permet guanyar el quart i aconseguir un avantatge d’11 punts al final del tercer quart.
Últim quart, s’aconsegueix la màxima diferencia al marcador, +16, gràcies a un gran treball coral de l’equip i una gran maduresa per controlar el timing del partit. Final, 51-64, +13.

Molt bon partit del sots21 sitgetà que demostra clarament que vol competir fins al final per entrar a play-off. La victòria ha sigut molt important, no només pel que suposa guanyar, sinó també una dosi de moral extra de cara a un final de temporada molt intens i il·lusionant. 4 partits, 4 finals.

Proper cap de setmana descans i Proper partit dissabte 15 d’abril a les 16:00 hores davant d’un gran equip, com és el cas del C.B. CIC A, a Pins Vens.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

Basquet Sitges “A” 54

BC Sant Joan Despí B 50

Leon 8, Ulises, Jaume, Da Wei 2, Jan 13, Pol 14, Luan 3, Biel, Leo 9, Victor 2, Hèctor, Lucas, Eric 3.

Entrenador: Jordi i Angel Delegat: Josep Antoni

Parcials:                  16-10        15-13             17-8        6-19

Nova victòria del junior del Sitges en un mal partit.
Sabíem de la dificultat que ens suposaria un partit com aquest i que hauríem de estar al màxim de concentrats, i no va ser així.
Sortim adormits i amb poques ganes de defensar, això es junta amb un atac amb poc encert i en seguida ens carreguem de faltes. Segon quart que segueix amb la mateixa dinàmica. Encara així arribem al descans 31-23 al marcador.

Tercer quart on espavilem, comencem a defensar i en atac fem circular mes ràpid la pilota, en conseqüència ens posem +17 al marcador. Últim quart i semblava que tot estava fet, +16 a falta de 5 minuts i ens entra la «pajara». Comencem a perdre pilotes, a deixar tirar sols, a no defensar, a atacar sense cap… En conseqüència ens fan un parcial de 2-15 en 3 minuts. Al final en un últim minut de infart sabem gestionar be la pilota i ens enduem el partit.

En general un partit tou, amb una desconnexió perillosa inexplicable que casi ens costa el partit. Em de seguir treballant.

Proper partit diumenge 16 d’abril a les 17:45 hores, desplaçament a la pista del Autoescola Bardés – C.B. Esparreguera.

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

Basquet Sitges “B” 78

C.B. Gavà 3 35

Gabriel 7, Keziah 10, Diego, Joan, Juan 10, Joel 7, Adrià 14, Samuel, Biel 8, Enoc 11, Eric 7, Victor, Natan 4.

Entrenador: Galdric i Xenia Delegat : Nacho

Parcials:                  11-12        27-8             19-9        21-6

Victòria a casa contra el cuer. Tot i que el partit no semblava dels complicats, el Sitges es va veure superat en el primer període del partit, 11-12, a favor del Gavà. Després d’aquest mal inici, els júniors van posar-se les piles i van començar a treballar en defensa, aconseguint anotar 27 punts al segon temps.

A la segona meitat, els sitgetans no van afluixar i van anar augment la distància gràcies a bones defenses i ràpids contraatacs. Amb aquesta victòria el Sitges segueix a dos partits dels primers.

Proper partit el diumenge dia 16 d’abril a les 16+:00 hores, desplaçament a la pista del MVP Cervelló.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 05

Basquet Sitges “A”

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin Delegat: Maria Luisa

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Molins A.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “B”

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel Delegat: Alberto

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 19:30 hores, a Pins Vens contra el S.A. Súria.

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C 2– segona fase – grup 01

Basquet Sitges “C”

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia Delegat: Valentina

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Vallirana

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C1 – segona fase – grup 02

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien, Alex, Lluc, Mateo, Pol, Ricard.

Entrenador: Ivan Delegat: Raquel i Omar

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el Basquet Molins.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell A1 – segona fase – grup 03

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan, Izaya.

Entrenador: Galdric i Berta Delegat : Juan Jose

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Clínica Dental B&G – C.B. Esparreguera.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix, Gerard.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat:  Eduardo

Proper partit dissabte 15 d’abril a les 19:30 hores al pavelló Municipal Pins Vens BC Tecla Sala Vermell.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 07

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen, Bruno, Fernando, Bryan, Joan, Marcel.

Entrenador: Marina i Diego Delegat:  Joan

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Abrera Vermell.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 03

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo, Cinto.

Entrenador: Marc i Pau Delegat : Dani

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el Basquetpiasabadell Blau.

C.T. Pre-mini “B” – nivell C2 – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “B” 51

C.B. Corbera Negre 40

Cinto, Nil, Pau P, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Pol, Laurens, Arthur, Lucas, Pau M, David, Jean Moise.

Entrenador: Berta i Judit Delegat : Xavier.

Proper partit D E S C A N S A

Escobol  – BENJAMI – Escobol Sud – 2A Fase grup 2

Bàsquet Sitges Blanc

Escobol Manyanet Molins

Pol, Victor, Nil, Iu, Alejandro, Leandro, Marc.

Entrenador : Elena i Maria

El proper cap de setmana DESCANS

Escobol  – BENJAMI – Escobol Sud – grup 2

Bàsquet Sitges Verd

Victor, Gael, Keyla, Bruno, Anri, Gael, Ashle.

Entrenador : Elena i Ariadna

El proper partit el dia 22 d’abril a les 9:00 hores a Pins Vens contra el C.B. Gavà Escola Blau.

VETERANS

Bàsquet Sitges – Flexic.es 40

C.B. Sant Just 54

Ferran Vilanova, David Simó, Joan Gismero, Daniel Rucandio, Alex González, Anton Llop, Artem Kramin, Ivan Levy, Siscu Conesa, Alberto María Ayllón, David Fullera, Oscar Bermúdez, Pere Vellet, Sandro Paez, Albert Masip.

Nou partit amistós el jugat aquest dilluns al vespre al pavelló Pins Vens de Sitges entre els equips de veterans del Sitges i els veterans del Club Bàsquet Sant Just.

El partit va començar amb una certa igualtat que de seguida es va veure desequilibrat per un millor encert de l’equip de veterans del Sant Just, que ja en el primer quart va agafar una còmoda avantatge degut al desencert de cara a cistella dels de Sitges. El Sitges tot i moure amb encert la pilota es va trobar amb una muralla defensiva a la zona que va fer molt difícil que aconseguís cistelles fàcils.

A la segona meitat amb una bona intensitat defensiva i un parell d’accions de molta qualitat de l’anguila iraniana, en Magin, un ex – internacional que va mostrar la seva categoria, es va poder reduir l’avantatge fins als 6 punts.

A l’últim quart però l’elevat encert des de la mitja distància del Sant Just, va fer inútil l’agressivitat defensiva del Sitges.

En definitiva un partit distret per ambdues parts i amb una elevada esportivitat tot i jugar sense àrbitre.

Aquest proper dissabte, 8 d’abril a les 17:00 hores. De la tarda us esperem a tots els amants del bàsquet al Pavelló Pins Vens, en la primera edició del torneig de veterans que enfrontarà en la primera semifinal al Bàsquet Sitges amb els Veterans del Joventut i posteriorment a les 17:45 els Sweet Home Barcelona amb l’Espanyol de Barcelona. Abans de la final hi haurà el sorteig d’una panera gràcies a la col·laboració de múltiples comerços i empreses de la vil·la a benefici de la Fundació Lluita contra les Infeccions. Us esperem a totes i a tots

1er. Quadrangular de Veterans Sitges

Dia : 8 de Abril de 2023

Pavelló de Pins Vens a les 17:00 hores

• S W E E T  H O M E  B A R C E L O N A ( E X- J U G A D O R S F. C . B A R C E L O N A )
  • C L U B   J O V E N T U T   B A D A L O N A
  • S . D . E S P A N Y O L
  • C . B . S I T G E S

C.T. Sènior femení – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca

Marina, Clara, Nuria, Berta S, Belen, Lucia, Anna, Berta A, Xenia, Ona, Ariadna, Judit, Claudia, Elisenda.

Entrenador: N.Vicente Delegat :

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 17:45 hores, a Pins Vens contra  Endinsa’t a la Marca – BF Castellví de la Marca SF

C.T. Junior femení – nivell B1 – segunda fase – grup 03

Ariadna, Alba,  Abril,  Maria, Lise, Aitana, Alexia V, Vinyet, Andrea, Alexia S, Xesca, Isaura, Rita, Mae.

Entrenador: Gerard i Ona

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del EEM Mediona.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E, Samakou.

Entrenadors : Nuria i Marina

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Alisos.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

Mar, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Sofia M, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Pàlcam.

C.T. Pre-infantil “B”  femení – nivell D – segona fase – grup 01

Chloe, Jorgina, Iris, Ada, Carla A, Carla M, Elsa, Amanda, Valentina, Ines, Isabela.

Entrenadors: Gerard i Ona

Proper partit el diumenge dia 16 d’abril a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Molins Lima.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C2 – segona fase – grup 02

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Greta, Ines, Lidia, Sofia.

Entrenadors: Nuria i Aitana

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Sant Andreu.

C.T. Pre-mini “A”  femení – nivell D – segona fase – grup 03

Maria, Martina, Marta, Vega, Claudia, Ruth, Valentina, Jana, Ania, Aliena, Alba, Laia.

Entrenadors: Jiale i Xenia

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Montpedrós 14..