Bàsquet Sitges – La Guixeta 78

León 4, Marc 1, Ángel 12, Oriol 9, Adrià, Juan Antonio 14, N.Vicente, Jan 10,  Pau A. 2, N.Velasco, Ivan 13, Nil 7, Marçal, Mauro, Pau C. 3, Leo, Carles, Carlos, Fernando 3.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  6-15        18-24           11-17          26-22

Vuitena jornada del Bàsquet Sitges – La Guixeta a pista del CB Navàs. El Sitges, amb un balanç de 6 victòries i 1 derrota, buscava aconseguir la setena victòria de la temporada.

Primer quart marcat clarament per la defensa sitgetana que aconseguia deixar a l’equip local amb 6 punts. Parcial de 6-15 durant els primers 10 minuts que permetia crear la primera escletxa al marcador.

Inici del segon quart i els locals comencen a aconseguir trobar la manera d’anotar. No obstant, els sitgetans a partir de ràpides transicions i generant perill amb l’1c1 creaven un intercanvi de cistelles que, tot i no ser el ritme de joc que busquen els blancs, els afavoreix i marxen al descans amb 15 punts de diferencia, 21-36.

A la tornada de la represa, el ritme del partit augmenta igual que les pèrdues de pilota i les precipitacions. Els locals es xoquen cada vegada amb la intimidació dels jugadors visitants i això permet que el tercer parcial també es decanti pel costar blanc, 11-17 i +21.

Últim quart d’anades i tornades. La diferencia al marcador permet que jugadors vinculats al sènior puguin agafar minuts de rodatge i tancar el partit de la millor manera, 61-78 i final.

Proper partit dissabte 17 de desembre a les 17:45 hores a Pins Vens contra el C. E. Sant Nicolau B, líder invicte del grup. Us esperem per veure aquet gran partit.

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

Bar la Pista – C.E. Gelida B 74

Bàsquet Sitges “B” 78

Pau 6, Gerard 4, Cristian 10, Noel 12, Angel, Oscar 6, Ignasi 16, Giorgo, Miquel 2, Martin 11, Jordi 9, Adrià 2, Carles.

Entrenador: Noel Guillen Delegat : Anna

Parcials:                  20-17        22-24           16-16          16-21

Victòria molt important del sènior b de Sitges masculí, Gelida mai ha sigut un camp fàcil i el partit d’aquest dilluns no ha sigut una excepció.

L’equip local ha començat dominant en atac, el Sitges per això no ha deixat mai que el Gelida marxes en el marcador, el primer quart ha acabat amb un 20-17, al segon quart el Sitges aconseguia la primera avantatja en el marcador, que ha durat poc el Gelida ha marxat a la mitja part amb 1 punt amunt (42-41).

A partir d’aquí la segona part ha sigut una anada i tornada constant de 5-6 punts… Però al final l’encert i la veterania visitant ha decantat la victòria pels de pins vens que segueixen a la part alta de la classificació.

Pròxima partit del sènior b serà al camp de  Construccions Bourha – Bàsquet Piera B, el diumenge dia 18 de desembre a les 17:30 hores el qual serà l’últim partit de l’any.

Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

Basquet Sitges “A                                                  67

A.E. Badalonés B                                                    57

Rubi 2, Oriol 2, Carlos 7, Dani 11, Jordi 2, Karim, Jonathan, Güell, Carles, Manel 22, Pau 6, Fernando, Antonio 9, Ivan 6, Marc.

Entrenador :     Jordi i Angel                       Delegat : Ana Maria

Parcials:                      23-14         13-5             17-20          14-18

Novena jornada pel sots21 del Sitges amb un balanç de 5 victòries, quatre consecutives, i 3 derrotes. El rival, l’AE Badalonès amb un 2-5.

Bon inici de partit dels sitgetans amb molt d’encert des del tir exterior a través d’una bona circulació de pilota. La bona lectura del joc permet als blancs una renta de 13 punts al minut 9, però un parcial de 0-4 fa que el marcador al final dels primers 10 minuts sigui de 23-14.

Segon quart i els blancs incrementen la seva defensa, sobretot sobre el millor jugador del Badalonès, el nº1 amb 22 punts per partit. Això permet que els visitants només anoten 5 punts al segon quart i així obrir una bona escletxa al marcador per arribar al descans amb un 36-19, +17.

Inici del segon temps i els visitants amb un parcial de 0-5 en el primer minut del quart retallen les distàncies. Però aquesta segona part es converteix en una sèrie d’anades i tornades pel que fa a l’anotació i la diferencia es manté constant.

Final del partit tranquil, tot i que la intensitat i el contacte excessiu que l’àrbitre del partit ha permès i no ha sapigut dirigir ha provocat que en més d’una ocasió els jugadors poguessin crear picabaralles entre ells i l’ambient estigués més caldejat del que semblava.

Proper partit dissabte 17 de desembre a les 16:00 hores a Pins Vens contra el Sant Quirze BC.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

Els Monjos B.C.

Basquet Sitges “A”

Leon, Ulises, Jaume, Da Wei, Jan, Pol, Luan, Biel, Leo, Victor, Hèctor, Lucas.

Entrenador: Jordi i Angel Delegat: Josep Antoni

Partit ajornat

Proper partit dissabte 17 de desembre a les 19:30 hores a Pins Vens contra el CNB Vilanova – Ako verd

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

Basquet Sitges “B” 52

Bàsquet Molins B 38

Gabriel, Diego 16, Joan 9, Juan 7, Joel 3, Adrià, Samuel, Biel 4, Enoc, Eric 7, Victor 4, Natan 2.

Entrenador: Galdric i Xenia Delegat : Nacho

Parcials:                   7-9        16-11              13-4         16-14

El Sitges aconsegueix la setena victòria a Pins Vens. L’equip va tenir controlat el joc tot el partit, tot i que no aconseguia grans avantatges. No va ser fins al tercer quart que gràcies a una molt bona defensa aconseguia un petit parcial favorable que ja seria definitiu ja que l’últim quart va ser d’allò més igualat.

Proper partit dissabte 17 de desembre a les 19:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Montpedrós A.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 10

Bàsquet Sant Sadurní 61

Basquet Sitges “A” 53

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin Delegat: Maria Luisa

Parcials:                   15-17         15-14           15-13          16-9

Partit on anem només 8 jugadors contra un equip que encara no havia perdut cap partit a casa.

Molt bon inici per part dels sitgetans, jugant a una molt bona intensitat en defensa que ho aprofitaven però córrer amb facilitat al contraatac.

Arribem a la mitja part guanyant per 2 punts, però amb la sensació de que érem superiors.

A la segona part els locals, augmenten la intensitat i juntament amb el cansanci acumulat fa que el Sant Sadurní faci un molt bon últim quart que li serveix per guanyar el partit.

Proper partit dissabte 17 de desembre a les 9:00 hores a Pins Vens contra el Els Monjos B.C.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 18

Bàsquet Piera 62

Basquet Sitges “B” 46

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel Delegat: Alberto

Parcials:                   14-8         14-11           17-13          17-14

Derrota del Cadet B a la pista del Piera

En línies generals un partit molt fluix on les mancances tant a nivell defensiu com ofensiu van ser notables.

Ens prima més el benefici individual que el col•lectiu, i això en un esport d’equip no es la mentalitat adequada. L’actitud deixa molt que desitjar, ens creiem mes bons del que som i amb poques ganes de suar. Es una llàstima perquè amb un canvi de mentalitat podríem fer molt mes del que fem.

Toca seguir per afrontar la segona fase de la millor manera possible

Proper partit dissabte 17 de desembre a les 12:00 hores a Pins Vens contra Òdena Club Bàsquet.

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C – primera fase – grup 17

Vilabasquet Viladecans Taronja 96

Basquet Sitges “C” 43

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia Delegat: Valentina

Parcials:                   24-15         24-9           21-14          27-5

Partit absolutament desastrós per part dels sitgetans.

Tret el primer quart que han sabut mantenir el joc.

Però els següents quarts molt descontrol, poca concentració i això ha fet que el Viladecans fos més fort

Proper partit  D E S C A N S

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Bàsquet Ribes 74

Basquet Sitges “A” 49

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien.

Entrenador: Ivan Delegat: Raquel

Parcials:                   27-13         25-2           11-16          11-18

La falta de concentració i sobretot de actitud en els primers quarts del partit ens fan anar darrere del marcador tot el partit.

El rival es líder en solitari imbatut de la lliga i un rival així no perdona la falta de concentració del contrari i arribem a estar 35 punts a sota.

L’equip no reacciona fins la segona meitat però ja es massa tard.

Proper partit dissabte 17 de desembre a les 12:00 hores a Pins Vens contra Els Monjos B.C.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Sferic Blanc 47

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan.

Entrenador: Galdric i Berta Delegat : Juan Jose

Parcials:                   13-13         9-8           10-14          15-14

Victòria del Pre-infantil A en l’últims jornada de la primera fase. El partit va ser d’allò més disputat i es va resoldre per la mínima. L’intercanvi de cistelles va ser constant i cap dels dos equips aconseguí imposar la seva defensa. En els darrers períodes els sitgetans aconseguien el petit avantatge gràcies a fer circular més la pilota.

D’aquesta manera l’equip acaba amb un balanç de 6-2, aconseguint l’accés a nivell A1 per a la segona fase. Moltes felicitats.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 08

C.B. Viladecans Verd 82

Basquet Sitges “A” 32

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat:  Eduardo

Parcials: 13-9 9-9 11-2 20-0 17-2 14-4 9-4 14-2

El passat dissabte el Mini A del Bàsquet Sitges visitava la pista dels líders del seu grup d’aquesta primera fase, el C.B. Viladecans.

L’objectiu del partit per part dels sitgetans sempre va ser el d’intentar posar les coses el més difícil possible a un Viladecans de nivell superior als visitants que, a més a més, se li havia de sumar la dificultat de que anaven amb 8 jugadors i amb alguns d’ells sense haver pogut entrenar en tota la setmana, degut que van estar malalts.

A l’inici del partit, els de Sitges van aguantar els dos primers quarts perfectament, amb un desavantatge de tant sols 2 punts, demostrant la gran feina feta aquests dos primers períodes. Però, a partir d’aquí, els sitgetans no van aconseguir en cap moment tornar a causar cap mena d’incomoditat a un rival que es va mostrar molt superior durant tota la resta del partit. En el qual no va parar de robar pilotes en una línia molt alta amb una pressió 1c1 molt intensa i amb moltes mans tota la pista. Això, sumant-li la facilitat que tenien per anotar quan es trobaven en estàtic, degut a la fragilitat defensiva dels visitants, va fer impossible al C.B. Sitges competir el partit, que va mostrar un 82-32 favorable als locals.

El proper partit serà a les 10:30 hores el proper dissabte dia 17 de desembre al pavelló de Pins Vens en un partit, a priori, molt més competit pel que fa al nivell del contrincant.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “B” 42

Bàsquet Pratenc 1 45

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen, Bruno, Fernando, Bryan.

Entrenador: Marina i Diego

Parcials: 7-7 0-4 6-6 7-11 2-6 8-4 8-5 4-2

El Mini B s’enfronta contra el Pretenc aquest últim cap de setmana. A l’anada va ser un partit amb bastanta igualat durant els primers quarts i després vam saber marcar la diferencia.

La tornada ha estat més difícil i ha estat molt igualat, però finalment la victòria no la vam poder aconseguir.

El rebot i la defensa van ser dos punts claus per perdre de manera decisiva en l’últim quart de 3 punts. Però la gran actitud dels jugadors en no deixar de treballar i deixar-se la pell a la pista es va demostrar durant cada instant.

Anem a per l’últim partit de lliga a per totes!

Proper partit dissabte 17 de desembre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Sant Boi – Negre.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 03

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo.

Entrenador: Marc i Pau Delegat : Dani

Jornada de D E S C A N S

Proper partit dissabte 17 de desembre a les 10:30 hores a Pins Vens contra C.E.B. Pallejà.

C.T. Pre-mini “B”-mixte – nivell C – primera fase – grup 10

Cinto, Nil, Pau, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Maria, Martina, Marta, Pol.

Entrenador: Berta i Judit Delegat : Xavier.

Proper partit dissabte 17 de desembre a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del Basquet Llor A..

Escobol  – BENJAMI – Escobol Sud – grup 2

Bàsquet Sitges Blanc

David, Vera, Ania, Valentina, Pau, Lucas, Claudia, Pol, Victor, Nil, Aliena, Iu, Ruth, Alejandro.

Entrenador : Elena i Maria

Proper partit dissabte 17 de desembre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Vilabasquet Viladecans.

Bàsquet Sitges Verd

Laia, Victor, Gael, Keyla, Bruno, Anri, Gael, Ashle.

Entrenador : Elena i Ariadna

Proper partit dissabte 17 de desembre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Gavà Escola Vermell.

VETERANS

Bàsquet Sitges – Flexic.es

Ferran Vilanova, David Simó, Joan Gismero, Daniel Rucandio, Alex González, Anton Llop, Artem Kramin, Ivan Levy, Siscu Conesa, Alberto María Ayllón, David Fullera, Oscar Bermúdez, Pere Vellet, Sandro Paez, Albert Masip.

Proper partit dilluns dia 12 de desembre a les 20:30 hores a Pins Vens contra els Veterans de Vilanova.

C.T. Sènior femení – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca 51

C.B. Castellbisbal B 52

Marina 1, Clara 11, Nuria, Berta S, Belen 3, Lucia 6, Anna 6, Berta A 12, Xenia 2, Ona, Ariadna, Judit 2, Claudia 8.

Entrenador: N.Vicente Delegat :

Parcials:                   10-13         16-15           11-13          14-11

Les sèniors tenien aquest dissabte una bona oportunitat per acomodar-se a la part alta  de la classificació.

El Castellbisbal solament havia perdut un partit aquesta temporada i venia a Sitges amb ganes d’endur-se la victòria. Així ho reflexa ven en el joc, una alta pressió defensiva produïa molts errors en les sitgetanes. Les visitants portaven el ritme del joc. Tot el partit era igualat. Les nostres noies no han dominat el joc.

S’arribava a Un últim període d’infart. Les sitgetanes semblava que treien un avantatge definitiu a falta de tres minuts. Però les visitants no deixaven de creure. Els Últims atacs locals no  s’arriba a llençar a cistella, fet que aprofitaven per posar-se un punt per sobre a falta de 3 segons.

En l’últim llançament no s’aconsegueix anotar i la victòria és per les de Castellbisbal

El proper partit serà el diumenge dia 18 de desembre a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del CNB Vilanova – AKO.

C.T. Junior femení – nivell B – primera fase – grup 03

Bàsquet Sitges – La Oca 35

C.B. Castellbisbal 49

Ariadna 5, Alba 5,  Abril 5, Maria, Lise, Aitana, Alexia V 3, Vinyet 10, Andrea 1, Alexia S 5, Xesca 1, Isaura.

Entrenador: Gerard i Ona

Parcials:                   1-7        9-11         16-17          9-14

Últim partit a casa de l’any i les noies volien refer-se de la darrera derrota.

Tot i les ganes, el nul encert en el tir i alguns errors en defensa permetia a les visitants agafar les primeres avantatges. La dinàmica en la primera part era negativa, arribant al punt de no ser capaces d’anotar una entrada. Al descans, 10-18.

A la represa, una major intensitat i desig ens permetia posar-nos a 3 punts, però novament els errors penalitzaven greument a l’equip i donaven ales a les visitants. Fins al final del partit es un voler i no poder.

Dura derrota i com venim arrastrant en els últims partits, tot es mental. No creiem en nosaltres mateixes ni en les companyes.

Ara mes que mai, hem de remar en la mateixa direcció.

El proper partit serà el dissabte dia 17 de desembre a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del BC Sant Joan Despi.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 50

Basket Esplugues A 48

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E.

Entrenadors : Nuria i Marina

Tercera victòria del cadet femení en un partit molt emocionant i igualat.

Durant la primera part la falta de comunicació per part de les jugadores fa que ens dificulti molt la defensa en els contraatacs. Ens costa anotar durant els primers quarts, ja que les visitants es tancaven molt en defensa, però aconseguim no perdre el balanç en el marcador.

Una segona part on la defensa ja comença a prendre forma i evitem moltes canastes de l’altre equip. En atac comencem a generar espais i millores en els passes fins que ens defensen en zona 3 2 i ens descol·loquem un altre cop, però sense baixar braços les jugadores mantenen el ritme i aconseguim finalitzar últim quart en l’últim minut amb un marcador de 50 a 48.

S’ha de seguir treballant i mantenir la constància que ens ha portat a aconseguir aquestes victòries. Molt bon treball per part de totes i a per totes!

El proper partit serà el dissabte dia 17 de desembre a les 16:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Sant Andreu.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 72

C.B. Castellbisbal 42

Ines, Mar, Valentina, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Amanda, Sofia, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Comencem el partit molt adormides i un bon joc del Castellbisbal fa que perdem els dos primers períodes.

Al tercer quart canviem la dinàmica i aconseguim remuntar el partit. Tot i això no estem massa encertades de cara a cistella i ens costa marxar en el marcador. Fins a l’últim quart, on gràcies a un bon joc col•lectiu aconseguim una victòria més complicada del que reflexa el marcador.

El proper partit serà el dissabte dia 17 de desembre a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Viladecans.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C – primera fase – grup 09

Basquet Sitges “A” 88

Bàsquet Sant Sadurní Groc 49

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Creta, Ines.

Entrenadors: Nuria i Aitana

Un partit molt fàcil des del principi gràcies a l’esforç que totes li van posar tot i ser 6 i per escoltar i corregir tot el que els hi deia (passes en els contraatacs, etc). Una molt bona actitud que s’emporta per davant al Sant Sadurní

El proper partit serà el dissabte dia 17 de desembre a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Montpedrós B