C.B. Navàs B 61 – Bàsquet Sitges La Guixeta 78

León 4, Marc 1, Ángel 12, Oriol 9, Adrià, Juan Antonio 14, N.Vicente, Jan 10,  Pau A. 2, N.Velasco, Ivan 13, Nil 7, Marçal, Mauro, Pau C. 3, Leo, Carles, Carlos, Fernando 3.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  6-15        18-24           11-17          26-22

Vuitena jornada del Bàsquet Sitges – La Guixeta a pista del CB Navàs. El Sitges, amb un balanç de 6 victòries i 1 derrota, buscava aconseguir la setena victòria de la temporada.

Primer quart marcat clarament per la defensa sitgetana que aconseguia deixar a l’equip local amb 6 punts. Parcial de 6-15 durant els primers 10 minuts que permetia crear la primera escletxa al marcador.

Inici del segon quart i els locals comencen a aconseguir trobar la manera d’anotar. No obstant, els sitgetans a partir de ràpides transicions i generant perill amb l’1c1 creaven un intercanvi de cistelles que, tot i no ser el ritme de joc que busquen els blancs, els afavoreix i marxen al descans amb 15 punts de diferencia, 21-36.

A la tornada de la represa, el ritme del partit augmenta igual que les pèrdues de pilota i les precipitacions. Els locals es xoquen cada vegada amb la intimidació dels jugadors visitants i això permet que el tercer parcial també es decanti pel costar blanc, 11-17 i +21.

Últim quart d’anades i tornades. La diferencia al marcador permet que jugadors vinculats al sènior puguin agafar minuts de rodatge i tancar el partit de la millor manera, 61-78 i final.

Proper partit dissabte 17 de desembre a les 17:45 hores a Pins Vens contra el C. E. Sant Nicolau B, líder invicte del grup. Us esperem per veure aquet gran partit.