Bàsquet Sitges – La Guixeta 91

N.Bellmonte 9, N.Guillen 6, A.Miguelsanz 11, JA.Bustos 11, O.Thiam, I.Ruiz, A.Villar 2, M.Perez, J.Carrion 18, O.Camprubi 20, V.Siriaco, N.Velasco 14, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials: 20-19 9-19 14-22 22-31

Partidàs. El Bàsquet Sitges-La Guixeta, va guanyar dissabte passat 65 a 91 a la complicadíssima pista del Reus Deportiu, en el que es podria considerar el millor partit dels Sitgetans del que portem de temporada. I no va ser tant pel joc realitzat, que va ser bo evidentment, sinó per la mentalitat guanyadora, la paciència i la concentració mantinguda els quaranta minuts.

El partit es presentava molt complicat, ja que tot i que amb les darreres victòries s’estava superant els efectes de les anul·lacions dels partits de gener i les derrotes a Salou i a casa davant el Nou Bàsquet Vilanova, dos dels jugadors que havien aportat més les darreres jornades com són l’Omar Thiam i en Mauro Pérez no podien desplaçar-se a Reus.

El Reus, a més de jugar a casa, no presentava cap baixa, i ja va ser un dels millors equips que van trepitjar la pista d’hoquei del Sitges, on de moment continua jugant i entrenant el primer equip sènior de la ciutat, per les obres de rehabilitació del pavelló, iniciades al mes de setembre i que encara no han acabat.

Totes aquestes adversitats van servir de comunió als jugadors del Sitges. Com a bona notícia, en Valerio Siriaco tornava a una convocatòria, després de la greu lesió que va patir a la pretemporada, i la seva aportació va ser molt important.

El partit es va iniciar amb un Reus molt endollat, amb llançaments llunyans encertats i transicions ràpides. La defensa sitgetana no era dolenta, però semblava que no podia aturar l’allau ofensiu reusenc. Així i tot es va mantenir una actitud pacient i positiva, i de mica en mica es va anar retallant distàncies fins a arribar a l’ajustat 20 a 19.

Però la benzina es va acabar pel Reus al segon quart. La defensa visitant collava una miqueta més i aconseguia recuperar pilotes i sortir al contracop, provocant errades del rival. Tot i que el Reus Deportiu mantenia l’encert en llançaments de 3 (10 triples de 25 intents en tot el partit, que és un bon percentatge), va ser als tirs de dos (24%) i tirs lliures (19 tirs lliures fallats) on el partit va caure cap els del Garraf. Cop de puny a la taula dels visitants als segon quart, que amb un parcial 9-19 arribava al descans amb bones sensacions i una petita diferència, 29-38.

A la segona meitat, apresa la cara lliçó del Nou Bàsquet Vilanova, va continuar amb la dinàmica del segon quart i el CB Sitges-La Guixeta no va deixar reaccionar en cap moment al Reus, jugant ràpid i dinàmicament, com als vells temps, i els parcials 14-22 del tercer quart, i 22-31 de l’últim, van desmotivar progressivament als Reusencs, incapaços de revifar el seu joc.

Alegria pels sitgetans, per la seriositat del joc i la victòria. Poques pilotes perdudes, 8 en tot el partit. Els percentatges discrets en l’encert a cistella, 58% en tirs lliures, 50% en tirs de dos, i 32% en tirs de tres, encara fan més meritòria la victòria i demostren que el partit es va guanyar amb el cap i el cor.

Van destacar l’Oriol Camprubí amb 20 punts, Jan Carrión amb 18,  Nacho Velasco amb 14 punts, 5 rebots i 7 assistències, Bustos amb 11 punts i l’Àngel Miguelsanz amb 11 punts i 10 rebots.

El Sènior encara la sortida de Carnaval amb una bogeria de mes de març que comença aquest divendres dia 4 a les 21:00 hores jugant a Pins Vens contra Veterans C.B. Salle Reus, partit que es va ajornar en el seu dia, i diumenge dia 6 a les 17:45 hores amb la visita a Pins Vens del Manyanet Reus A.

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

Bàsquet Sitges “B”

J.Mateo, A.Ruiz, Y.Pedroso, O.Porras, M.Emde, JE.Piñero, I.Ruiz, J.Bordonau, A.Cadenas, O.Miro, D.Arjona, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez, F.Sanchez, I.Vicente.

Entrenador: Galdric Bover

El proper partit del sènior B es jugarà diumenge dia 6 de març a les 10:30 hores a la pista del Bàsquet Pratenc 2 – Lisant.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A”

J.Prat, M.Rubi, A.Mila, L.Mayoral, L.Chimeno, K.Ayouna, O.Miro, B.Reinon, A.Vernon, C.Alemany, M.Guell, P.Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo Delegat: Aleix Ruiz

Proper partit diumenge 6 de març a les 12:00 hores a Pins Vens contra el FC Martinenc Bàsquet B, últim partit a casa abans del desplaçament a Gramenet. Partit molt important pels blancs i que segur oferiran la seva millor versió.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 04

Basquet Sitges “B”

Eric, Ignacio, Pol, Jaume, Samuel, Jhonatan, Hèctor, Lucas, Da Wei, Victor, Adrià, Gabriel, David F.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

El proper partit dissabte dia 12 de marc a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Bellvitge – Joan XXIII

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Juan, Diego, Joan, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro Delegat: Nacho Joven

El proper partit dissabte dia 5 de marc a les 12:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Club Joventut Badalona 4

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “B” 42

C.B. Castelldefels 0607 62

Max 2, Pablo A 5, Daniel 2, Pablo V 11, Felix 5, Gabriel, Hèctor, Arnau 2, Alex 2, Paul 12, Da Zhi, Toni, Il.lia, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat: Alberto Ayllon

Parcials: 7-20 12-15 13-8 10-19

Aquest passat dissabte, el Cadet B del Bàsquet Sitges es va tornar a enfrontar al Castelldefels a les 10:30 hores al pavelló Pins Vens.

El partit va començar molt malament pels locals, ja que tan sols van ser capaços de ficar 9 punts en els primers deu minuts de joc degut al poc encert dels Sitgetans de cara a cistella, mentre que els visitants ja n’havien aconseguit 20. El segon quart va seguir igual i el marcador reflectia un desavantatge de 16 punts pels de Sitges.

Al 3r quart els locals van intentar proposar la defensa zonal que tan bé els hi havia anat en el tram final del partit anterior. I un altre cop, la defensa va funcionar i va aconseguir apropar-se fins a 9 punts de desavantatge, però el poc encert de cara a cistella seguia present i va fer impossible la remuntada. L’últim quart va seguir el mateix camí, desencert total de cara el cèrcol que va abaixar els ànims dels Sitgetans fent reflectir el resultat final de 42-62.

El proper partit dissabte dia 5 de marc a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Bàsquet Neus B

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin Delegat: Berta i Alexandra

El proper partit diumenge dia 6 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Basket Almeda Negre.

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 02

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix Delegat: Maria Cuvier

El proper partit dissabte dia 12 de marc a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Alzina-Ceissa

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Alex C, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Ignacio, Daniel, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard Delegat: Juan Jose i Martina

El proper partit dissabte dia 5 de marc a les 14:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal Vilafranca Negre.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 04

C.B. Montpedrós B

Mark, Joan Eudald, Matt, Guim, Guillem, Pol, Dionis, Valentino, Theo.

Entrenador: Nacho Velasco Delegat: Martina

El proper partit dissabte dia 5 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Sant Andreu Groc.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 02

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marcos, Matías, Victor, Nenad, Drake, Elliot.

Entrenador: Angel i Marc Delegat: Daniel Rucandio

El proper partit dissabte dia 5 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al C.B. Calafell Mas

Escobol Sud – Escobol Sud G2

Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena Delegat:

Proper partit diumenge 6 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del EBCBS CB Santfeliuenc B

Escobol Sud – Escobol Sud

Bàsquet Sitges Verd

David, Vera, Unasc, Valentina, Laia, Victor, Telma, Ania, Martina, Nil.

Entrenador: Marc Delegat:

Proper partit, pendent

C.T. Sènior A femení – fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca 49

C.E. Xamba B 28

Clara 10, Núria 5, Enda 12, Belen 2, Laura, Anna 6, Xenia, Martina, Maika, Ona 5, Jana, Ainhoa 2, Berta 7, Marina, Gisela.

Entrenador: I.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials: 9-7 14-9 8-11 18-1

Victòria important en el partit de les Sèniors davant el Xamba.

Es va ajornar al gener i aquests divendres van poder jugar-lo. Les sitgetanes han sortit dominant el joc. Tot i que les del Xamba no es desenganxaven del marcador gràcies als contraatacs.
A la segona part les de Vilafranca es posaven en una zona 2-1-2 i la falta d’encert en el tir exterior les permetia apropar-se a tant sols 3 punts.
Poc a poc l’atac sitgetà anava funcionant i tornaven agafar un avantatge plou ampli per jugar de forma tranquil·la els últims minuts de partit.

El proper partit serà diumenge dia 6 de marc a les 19:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el La Clau Bàsquet Ribes.

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca

Lucia F, Berta, Maria, Marina, Judit, Jimena, Ines, Lucia J, J Gina, Alba, Laia, Alexia V, Ariadna, Alexia S.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde Delegat :

Propera jornada, diumenge 6 de marc a les 16:00 hores el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Esport Base del Papiol.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit dissabte dia 5 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Viladecans Vermell.

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit dissabte dia 5 de marc a les 12:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Barça CBS – Grana.

C.T. Mini “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 05

Yara, Alba, Jana, Sofia, Amanda, Georgina, Sofia, Martina, Samakoli, Ines, Mar, Velentina..

Entrenadors: Clara Delegat : Xenia Molins

El proper partit dissabte dia 5 de marc a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Vilatorrada.

C.T. Mini “B”  femení – nivell D2 – segona fase – grup 02

Queralt, Maria S, Claudia, Maria P, Paula, Julia, Marina, Carlota, Georgina, Alexia, Laia, Mariona, Lucia.

Entrenador: Baig Diaz Delegat : Ona

El proper partit diumenge dia 6 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Basquet Molins Negre.