Bàsquet Sitges – La Guixeta 73 C.B, Navàs B 71

León, Marc, Ángel 6, Oriol 17, Adrià 2, Juan Antonio 10, N.Vicente, Jan,  Pau A., N.Velasco, Ivan 5, Nil 12, Marçal 7, Mauro 3, Pau C. 11, Leo, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  23-17        19-16            14-25         17-13

Jornada número 23 pel Bàsquet Sitges – La Guixeta. Partit contra el CB Navas equip que ocupa la última posició a la classificació que es jugava el descens contra els líders de la categoria. Això prometia un bon partit de bàsquet.

Inici del partit marcat clarament per un intercanvi de cistelles. La poca intensitat defensiva dels dos equips permetia tirs alliberats. No obstant, la capacitat per controlar el rebot ofensiu per part dels locals generava segones opcions i d’aquí es creava la diferencia al marcador. Final dels primers 20 minuts i +9, 42-33.

Tot i semblar que el partit estava controlat, el Navàs volia lluitar pel partit fins el final i així ho va demostrar. Molta intensitat defensiva i bona circulació de pilota permetia que es capgires el marcador i passar d’un +9 local a un -9 a falta d’un minut i escatx. Però un bon parcial en aquest final de quart permetia enganxar-se una altra vegada al partit a l’equip sitgetà i marxar només 2 punts a sota al final del tercer quart.

Últim quart i sembla que el sènior del Sitges desperta i mostra consciència sobre què s’està jugant i a quines alçades es troba. Parcial de 12-0 per remuntar el partit i crear una altra bretxa al marcador de 9 punts de diferencia. No obstant, el Navàs no es volia baixar del partit i a base de coratge anaven lluitant per apropar-se. Finalment, la moneda cau de cara pels locals i confirmen la setzena victòria de la temporada que els permet continuar líders de la categoria.

L’objectiu cada vegada esta més aprop i un error pot provocar tornar a passar una altra temporada a segona catalana. No ens ho podem permetre, s’ha de sortir al 100% concentrats i aconseguir l’objectiu el més aviat possible.

Proper partit dissabte 6 de maig a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del C.E. Sant Nicolau B.

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

Bàsquet Sitges “B” 73

Bar La Pista – C.E. Gelida B 55

Marc, Pau, Gerard, Cristian 18, Antoni 4, Noel 15, Angel, Oscar 4, Ignasi, Giorgo, Miquel, Martin 13, Jordi 11, Adrià 8, Carles.

Entrenador: Noel Guillen Delegat : Anna

Parcials:                  19-15        18-13            12-11         25-16

Després de la derrota de la setmana anterior el sènior B del bàsquet Sitges no podia fallar si volia assegurar mantenir opcions encara per poder lluitar per els llocs cap davanters de la lliga.

Els blancs rebien el sènior B del C.E. Gelida que venia d’un molt bon resultat la setmana anterior guanyant al seu cap al Roquetes B.

El partit va ser d’intercanvi en els primers 15 minuts. Arribant amb un ajustat (19-15) en el primer període i amb un (27-22) en els dits primers 15′ a partir d’allà el Sitges va desplegar un molt bon encert desde els 6.25 on van arribar a entrar 17 triples al final del partit, la curiositat és que es van aconseguir més tirs de 3 que tins de 2 punts (un total de 7).

Al final del partit victòria local per 73-55 que dona una mica d’oxigen per poder mirar a les dos primeres places, on la primera queda molt lluny, però la segona pot passar de tot.

Proper cap de setmana D E S C A N S A.

Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

A.E. Badalones B                                                       62

Basquet Sitges “A”                                                    68

Rubi 3, Oriol 2, Carlos, Dani 6, Jordi, Karim 19, Jonathan, Güell, Carles 4, Manel 5, Pau 11, Fernando 2, Antonio 2, Ivan 9, Marc 5, Leo.

Entrenador :     Jordi i Angel                       Delegat : Ana Maria

Parcials:                  24-22        9-18            13-21         16-7

Partit de diumenge a les 9:00 del matí entre el Badalonès i el sots21 del Sitges. Tot i ser un dels equips de la part baixa de la classificació, els locals comptaven amb un dels millors jugadors i anotadors de la lliga. Això provocaria que el partit s’hagués de treballar durant 40 minuts per tornar a casa amb victòria.

Inici de partit on les defenses no apareixen i el percentatge de tir és molt alt pels dos equips. Aquesta situació, que no ajuda a l’equip sitgetà, provocava que després de 10 minuts de partit, el Badalonès estigues 2 punts per sobre, 24-22.

En el segon quart, el Sitges ha pogut augmentar la seva intensitat defensiva i a partir de variants defensives, s’ha pogut aturar aquest promig de 100 punts dels locals. Parcial a favor de 9-18 i final de la primera part 33-40, +7.

En el tercer quart, el Sitges ha continuat amb un bon ritme anotador amb 21 punts i una bona defensa, permetent 13 punts i la majoria des de la linea de tirs lliures. Final del quart i marcador 46-61, màxima avantatge al marcador pels blancs que semblava que respiraven tranquil·lament.

Però com acostuma a passar, la relaxació en aquest cas en el atac fa que no es pugui anotar de manera fàcil sota de la cistella i augmentar aquesta diferencia permetent trencar el partit. No obstant, els locals poc a poc aconsegueixen retallar la distància fins a 6 punts. Final 62-68, +6.

Tot i la bona feina durant gran part del partit, el marcador no ho acaba de reflectir i això pot preocupar. Els partits s’han de tancar abans i no permetre cap opció al rival, ja que no sempre tens la sort de poder-los tirar endavant. Una llàstima la lesió del Carles Ventosa en els últims minuts del partit, et desitgem una ràpida recuperació!

Proper cap de setmana descans i Proper partit dissabte 6 de maig a les 17:30 hores desplaçament a la pista del Sant Quirze B.C,

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

Asfalt C.B. Igualada JMB 38

Basquet Sitges “A” 70

Leon 16, Ulises, Jaume 4, Da Wei, Jan 2, Pol 14, Luan 6, Biel 12, Leo 3, Victor 5, Hèctor 8, Lucas, Eric.

Entrenador: Jordi i Angel Delegat: Josep Antoni

Parcials:                  2-14        12-8             12-26        12-22

Partit jugat el diumenge 23 d’abril a les 17:30 entre el junior del Basquet Sitges i del Basquet Igualada a pista dels blaus. A priori, partit fàcil degut a la diferencia a la classificació, però tots els partits s’han de jugar i mostrar un grau alt de concentració i intensitat.

Primers dos quarts molt dolents per part sitgetana. La falta d’intensitat a ambdues bandes de la pista i la poca concentració fa que únicament a través del rebot ofensiu es puguin generar segones i terceres oportunitats i a partir d’aquí, l’avantatge físic dels blancs permetia anotar amb certa facilitat, final dels primers 20 minuts i només 8 punts de diferencia (14-22) i, el més preocupant, la necessitat que s’havia de reaccionar el més aviat possible ja que els locals si que mostraven aquest desig de guanyar.

No obstant, després del pas pels vestuaris, els sitgetans entenen que cal treballar de valent si les aspiracions són quedar el més a dalt possible. Parcial en 3 minuts de 0-10 i s’aconsegueix una bona escletxa per tal de tranquil·litzar i posar més calma en el joc. Final del tercer quart, parcial de 12-26 i +22 al marcador.

Últim quart on es continua en una bona linea permetent pocs punts i mostrant un ritme més alt i més atractiu, de manera que es pugui gaudir del partit. Parcial de 12-22 per un total de 38-70, +32.

Si no li donem importància als primers 20 minuts ens pot afectar molt per altres partits. Cal aprendre dels errors i millorar per futures ocasions.

Proper partit dissabte 29 d’abril a les 12:00 hores, a Pins Vens contra Els Monjos B.C.

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

Bàsquet Llor 52

Basquet Sitges “B” 64

Gabriel 12, Keziah, Diego 4, Joan 10, Juan 7, Joel, Adrià 15, Samuel, Biel 4, Enoc 9, Eric, Victor, Natan 3.

Entrenador: Galdric i Xenia Delegat : Nacho

Parcials:                  11-12        10-17             18-16        13-10

Victòria a Sant Boi.

El Sitges pateix més de l’esperat per endur-se la victòria davant el Bàsquet Llor. No va ser fins al segon quart que gràcies a una defensa molt activa els del Garraf aconseguien anotar en atacs ràpids.

Després del descans els locals no es van donar per vençuts i vam saber atacar molt bé una defensa zonal plantejada pel sitgetans.

A l’últim període el Sitges va tornar a una defensa individual i va saber administrar els últims compassos per guanyar el partit.

Amb aquesta victòria el Sitges segueix en segona posició, empatat amb el Sant Andreu i el Viladecans.

Proper partit el diumenge dia 30 d’abril a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Molins B.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 05

A.E. Badalones 71

Basquet Sitges “A” 63

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin Delegat: Maria Luisa

Dues parts molts diferenciades. Primera part on sortim al contraatac i ataquem amb transició, que juntament amb una bona intensitat defensiva fa que marxem al descans amb un +11 al marcador. Un bon inici de tercer quart ens permet arribar a guanyar de 15 punts, però a partir d’aquí ens comencem a precipitar. Masses errors defensius que fan que els locals ens remuntin el partit i s’acabin emportant la victòria

Proper partit el dissabte dia 6 de maig a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del AE Minguella A-Drivim.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 01

Bàsquet Piera 53

Basquet Sitges “B” 42

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel Delegat: Alberto

Proper partit el dissabte dia 6 de maig a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Sitges C.

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C 2– segona fase – grup 01

S.A. Súria 59

Basquet Sitges “C” 48

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia Delegat: Valentina

Partit on ens emportem la derrota contra un Súria que s’ha posat en zona des del minut 1 de partit per poder trencar el nostre atac.

Em lluitat fins el final contra un equip físicament superior, però que per circumstancies d’arbitratge i la taula han afavorit psicològicament a que els jugadors es desmotivin a final de partit on el cansanci es manifestava en el jugadors.

Proper partit el dissabte dia 6 de maig a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Sitges B.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C1 – segona fase – grup 02

C.B. Santfeliuenc C 69

Basquet Sitges “A” 68

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien, Alex, Lluc, Mateo, Pol, Ricard.

Entrenador: Ivan Delegat: Raquel i Omar

Partit molt igualat, amb defenses molt físiques i un arbitratge que no ha deixat clar en cap moment del partit si era permissiu o tot el contrari.
El sitges comença el partit amb bons atacs però sense actitud en defensa i rebot permitent cistelles fàcils sobretot amb rebot ofensiu i contraatacs al rival.
La defensa rival i sobretot la falta de concentració per part dels visitants provoca que el sitges perdi moltíssimes pilotes.
A partir de la segona meitat el Sitges aconsegueix marxar en el marcador i aplicar el seu joc i la seva intensitat defensiva i arriba al últim període amb un +8 al marcador. Els errors en la selecció de tir i la senyalització de faltes dubtoses consecutives fa que el rival es fiqui amb un +3 al marcador i el sitges se la juga a un tir final de 3 que no aconsegueix entrar però es lluita el rebot en atac i es fica una cistella de 2 per acabar el partit amb un -1 al marcador.

Proper partit el dissabte dia 6 de maig a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del líder el Maristes Ademar B.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell A1 – segona fase – grup 03

A.E.S.E. A 72

Basquet Sitges “A” 47

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan, Izaya.

Entrenador: Galdric i Berta Delegat : Juan Jose

El Preinfantil va haver de lluitar de valent a la pista exterior d’un Hospitalet més físic i que va controlar millor els rebots.

Tot i això els sitgetans van donar guerra i no es van donar per vençuts, combinant bones actuacions en atac. S’arribava a l’últim període anb una diferència de només set punts en el marcador.

La precipitació en atac va fer que els locals aconseguissin un parcial de 7-0 en els primers minuts i tanquessin un partit en que sempre van anar per davant.

El resultat final però no fa justícia al que es va poder veure en el partit.

Proper partit el diumenge dia 7 de maig a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del Centre Catòlic L’H

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

BBA 2011 73

Basquet Sitges “A” 38

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix, Gerard.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat:  Eduardo

Aquest dissabte passat, el Mini A del C.B.Sitges visitava la pista del C.B.Castelldefels, segon classificat del grup.
Així doncs, el partit anava a ser complicat pels sitgetans, ja que s’enfrontaven contra un dels rivals mes forts del grup.
I així va ser el partit. Tots els quarts dominats pels locals, excepte l’últim, que va ser l’únic finalitzat a favor dels visitants. Resultat final de 73-38 a favor del Castelldefels.

Tot i el resultat final, el Sitges va fer un gran treball, on gran part del partit va aconseguir realitzar una bona defensa individual. Però alguna petita desconcentració i la gran quantitat de pèrdues de pilotes van permetre als locals aconseguir gran part dels punts.
Toca seguir treballant, però es nota que el partit contra el C.B. Tecla Sala ha tornat a donar una mica d’ales a l’equip.

Proper partit dissabte 6 de maig a les 10:30 hores, a Pins Vens contra Vilabasquet Viladecans.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 07

C.B. Castellbisbal 80

Basquet Sitges “B” 52

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen, Bruno, Fernando, Bryan, Joan, Marcel.

Entrenador: Marina i Diego Delegat:  Joan

El mini es trasllada a la pista del Castellbisbal, primer classificat a la lliga.

Un partit difícil però els jugadors no es deixen intimidar, lluiten fins al final i la bona defensa i el bon joc d’equip entre els jugadors fan que a final del partit perdem de poc, però finalment el contrincant s’emporta la victòria. Molt bon joc de tots

Proper partit el dissabte dia 6 de maig a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Sant Sadurní Negre.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 03

C.B. L’Ametlla 76

Basquet Sitges “A” 79

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo, Cinto.

Entrenador: Marc i Pau Delegat : Dani

El Sitges s’enfronta a l’Ametlla en un partit molt igualat fins l’últim quart.

Primera part i el Sitges sap reaccionar, comença molt bé anotant bastants canastes gràcies als contraatacs i el bon moviment de pilota. L’Ametlla no es queda curt, i comença a reaccionar, anotant varies cistelles en estàtic amb el famós «passar i tallar».

Arriba la segona part i anem gairebé empatats, tothom està fent molt bona feina, tant el Sitges com l’Ametlla. Sí que és veritat que ens queda treballar el despista que tenim quan un jugador sense pilota talla a cistella. Arriben a l’últim quart empatat, gràcies a un tir guanyador de 3 aconseguim la victòria. Molt bon partit dels dos equips.

Proper partit el dissabte dia 6 de maig a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el U.E. Sant Cugat Negre.

C.T. Pre-mini “B” – nivell C2 – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “B” 32

C.B. Viladecans Blanc 82

Cinto, Nil, Pau P, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Pol, Laurens, Arthur, Lucas, Pau M, David, Jean Moise.

Entrenador: Berta i Judit Delegat : Xavier.

Aquest cap de setmana el premini b hem jugat contra un rival difícil.

La lluita del rebot i la intensitat en defensa era un factor clau que cal seguir treballant setmana rere setmana.

Per altre banda vam realitzar molt bones situacions d’atac corrent tots al contraatac, aixecant el cap per trobar bons passes i jugant en equip.

Proper partit el dissabte dia 6 de maig a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Sant Sadurní Groc.

Escobol  – BENJAMI – Escobol Sud – 2A Fase grup 2

Bàsquet Sitges Blanc

Escobol Manyanet Molins

Pol, Victor, Nil, Iu, Alejandro, Leandro, Marc.

Entrenador : Elena i Maria

Jornada de DESCANS

El proper cap de setmana DESCANS

Escobol  – BENJAMI – Escobol Sud – grup 2

Bàsquet Sitges Verd

CB Gavà Escola Blau

Victor, Gael, Keyla, Bruno, Anri, Gael, Ashle.

Entrenador : Elena i Ariadna

Partit de l’Escobol a Sitges contra el CB Gavà Escola Blau.

Partit on es veu clarament el progrés de la defensa durant el partit, i així experimentant la millora també en l’atac.

Les entrenadores i els pares estem molt orgullosos de la millora dels jugadors.

El proper partit el dia 6 de maig a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del MVP Cervelló.

VETERANS

Bàsquet Sitges – Flexic.es

Ferran Vilanova, David Simó, Joan Gismero, Daniel Rucandio, Alex González, Anton Llop, Artem Kramin, Ivan Levy, Siscu Conesa, Alberto María Ayllón, David Fullera, Oscar Bermúdez, Pere Vellet, Sandro Paez, Albert Masip.

Jornada de D E S C A N S.

C.T. Sènior femení – fase regular – grup 02

C.B. Castellbisbal B 53

Bàsquet Sitges – La Oca 48

Marina 2, Clara 5, Nuria, Berta S, Belen, Lucia 7, Anna 4, Berta A 3, Xenia 4, Ona 3, Ariadna, Judit, Claudia 8, Elisenda 12.

Entrenador: N.Vicente Delegat :

Parcials:                  10-18        15-4             14-15        14-11

Les noies del sènior femení anaven al camp de les terceres classificades per intentar aconseguir una victòria necessària per seguir tenint opcions de mantenir-se a les posicions d’ascens.
Tot i començar molt bé i treure un avantatge important en el primer període, tot el segon període i l’inici del tercer, les locals aconseguien un parcial de 20-4 que enfocava les sitgetanes. Poc a poc s’aconseguia igualar el partit però els minuts finals no eren capaces de culminar la remuntada

Proper partit el dissabte dia 6 de maig a les 17:45 hores, a Pins Vens contra  CNB Vilanova – AKO.

C.T. Junior femení – nivell B1 – segunda fase – grup 03

Bàsquet Sitges – La Oca 47

C.B. Viladecavalls 62

Ariadna, Alba,  Abril,  Maria, Lise, Aitana, Alexia V, Vinyet, Andrea, Alexia S, Xesca, Isaura, Rita, Mae.

Entrenador: Gerard i Ona

Un inici de partit fluix en defensa permet a les visitants agafar diferencies superiors als 10 punts en el marcador.
La lluita de les noies permet reduir diferencies constantment però diferents errors en ambdós costats de la pista permeten tornar a estirar el marcador per les visitants. Al descans 10 punts a sota.
La clau era estar concentrades i fer fàcils les coses en atac i ser intenses al darrera. Novament a la represa en dues ocasiona es rebaixa la diferencia però els errors passen factura. Finalment derrota.

Hem d’aprendre a no enllaçar certs errors en moments clau del partit i no encadenar-los en dues o tres accions seguides. Tenim l’actitud i cada cop som mes equip, ens toca millorar els detalls.

Proper partit el dissabte dia 6 de maig a les 16:00 hores, a Pins Vens contra C.B. Montpedrós B

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 31

C.B. Castellbisbal Groc 35

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E, Samakou.

Entrenadors : Nuria i Marina

El cadet començava molt fort sent superior en defensa i aprofitant les pilotes robades per córrer i anotar.

El partit vivia moments d’alts i baixos, però les sitgetanes continuaven sent sempre superiors al marcador i a la pista.

A l’últim quart, les de Sitges començaven a fluixejar en defensa i el Castellbisbal ho aprofitava per estrènyer i guanyar el partit.

Proper partit el dissabte dia 6 de maig a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del Càmping Bianya Roser Negre.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “A” 32

E.B. Rosella Vermell 24

Mar, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Sofia M, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Primer partit dels dos que jugàvem aquest cap de setmana i primera victòria. Tot i no estar massa encertades en atac i jugar a un ritme molt més baix al que estem acostumades aconseguim remuntar el partit tot i endur-nos la victòria tot i anar perdent al cinquè període 14-19

E.B. Rosella Vermell 42

Basquet Sitges “A” 49

Segon partit del cap de setmana i segona victòria, partit molt complet de totes les jugadores, on movem amb fluïdesa la pilota i aconseguim anotar cistelles amb facilitat gràcies al bon joc col·lectiu. Tot i això, permetem masses rebots ofensius i fa que les locals acabin lluitant el partit fins al final.

Proper partit el dissabte dia 6 de maig a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Les Franqueses.

C.T. Pre-infantil “B”  femení – nivell D – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “B” 15

CBF Cerdanyola Preinfantil 61

Chloe, Jorgina, Iris, Ada, Carla A, Carla M, Elsa, Amanda, Valentina, Ines, Isabela.

Entrenadors: Gerard i Ona

Partit bastant difícil però sempre amb joc en equip i intentar superar-nos cada dia mes i dona el màxim en cada moment a la pista, segueixen a cada partit millorant elles i millorant com equip

Proper partit el dissabte dia 6 de maig a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del Escola Pia Terrassa.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C2 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A” 55

E.B. Rosella Negre 68

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Greta, Ines, Lidia, Sofia.

Entrenadors: Nuria i Aitana

Els minis s’enfrontaven a les invictes i primeres classificades.

Partit equilibrat, però el Sitges sempre sent superior al marcador, que dictava una possible victòria sitgetana. Però un molt dolent penúltim quart fa que el partit se l’emporti el Rosella.

Continuarem treballant per competir tot el partit i no coixejar al final.

Proper partit el dissabte dia 6 de maig a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Sant Sadurní Negre.

C.T. Pre-mini “A”  femení – nivell D – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A”   3

BF Castelldefels 2013 53

Maria, Martina, Marta, Vega, Claudia, Ruth, Valentina, Jana, Ania, Aliena, Alba, Laia.

Entrenadors: Jiale i Xenia

Partit començat amb bona defensa, molta lluita per la pilota, frenant el contraatac , però molt desorientades a la part de l’atac, perdem moltes pilotes perquè corren més els rivals i són molt més altes.
Van lluitar fins a l’últim moment, deixant de pensar la puntuació i centrar més en la millora.

Proper partit el dissabte dia 6 de maig a les 9:00 hores, a Pins Vens contra Joventut Sant Vicenç.