Bàsquet Sitges La Guixeta 73 – C.B, Navàs B 71

León, Marc, Ángel 6, Oriol 17, Adrià 2, Juan Antonio 10, N.Vicente, Jan,  Pau A., N.Velasco, Ivan 5, Nil 12, Marçal 7, Mauro 3, Pau C. 11, Leo, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  23-17        19-16            14-25         17-13

Jornada número 23 pel Bàsquet Sitges – La Guixeta. Partit contra el CB Navas equip que ocupa la última posició a la classificació que es jugava el descens contra els líders de la categoria. Això prometia un bon partit de bàsquet.

Inici del partit marcat clarament per un intercanvi de cistelles. La poca intensitat defensiva dels dos equips permetia tirs alliberats. No obstant, la capacitat per controlar el rebot ofensiu per part dels locals generava segones opcions i d’aquí es creava la diferencia al marcador. Final dels primers 20 minuts i +9, 42-33.

Tot i semblar que el partit estava controlat, el Navàs volia lluitar pel partit fins el final i així ho va demostrar. Molta intensitat defensiva i bona circulació de pilota permetia que es capgires el marcador i passar d’un +9 local a un -9 a falta d’un minut i escatx. Però un bon parcial en aquest final de quart permetia enganxar-se una altra vegada al partit a l’equip sitgetà i marxar només 2 punts a sota al final del tercer quart.

Últim quart i sembla que el sènior del Sitges desperta i mostra consciència sobre què s’està jugant i a quines alçades es troba. Parcial de 12-0 per remuntar el partit i crear una altra bretxa al marcador de 9 punts de diferencia. No obstant, el Navàs no es volia baixar del partit i a base de coratge anaven lluitant per apropar-se. Finalment, la moneda cau de cara pels locals i confirmen la setzena victòria de la temporada que els permet continuar líders de la categoria.

L’objectiu cada vegada esta més aprop i un error pot provocar tornar a passar una altra temporada a segona catalana. No ens ho podem permetre, s’ha de sortir al 100% concentrats i aconseguir l’objectiu el més aviat possible.

Proper partit dissabte 6 de maig a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del C.E. Sant Nicolau B.