AP Dental AB El Vendrell 1 52

N.Bellmonte 6, N.Guillen 9, A.Miguelsanz 9, JA.Bustos 13, O.Thiam 8, I.Ruiz, A.Villar 3, M.Perez 2, J.Carrion 5, O.Camprubi 12, V.Siriaco, N.Velasco 2, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials: 17-16 17-16 16-14 19-6

Per fi, després de gairebé set mesos inhabilitat per les obres , el pavelló 2 de Pins Vens va poder acollir els partits de lliga del Club Bàsquet Sitges. I a l’equip sènior A li va tocar estrenar el nou terra de parquet davant de l’AB El Vendrell. El primer partit dels 5 que haurà de jugar en dues setmanes, quan acabarà la primera fase de la lliga.

El Vendrell va demostrar ser un equip compacte, la millor defensa de la lliga, i que malgrat tenir lesionat al seu màxim anotador, en Joan Solé, tenia artilleria de sobres per posar en problemes al Sitges. I així va ser. Un partit molt disputat i que es va decidir en l’últim quart, en gran part gràcies a la participació d’en Nacho Velasco, que no havia de jugar per molèsties al peu, però que va sacrificar-se per l’equip i en 8 minuts va revolucionar el joc i va permetre la còmoda victòria final del Bàsquet Sitges La Guixeta per 69 a 52.

Els dos primers quarts del partit, amb parcials calcats de 17 a 16 a favor dels locals, van ser disputadíssims, amb alternances al marcador. Va començar bé el Sitges, com els darrers partits, amb un Omar Thiam encertat en l’atac estàtic i enllaçant atacs ràpids. Però el Vendrell va demostrar ser un equip ben treballat i els bloquejos al cantó dèbil generaven cistelles fàcils que els del Garraf no van saber aturar. Però el líder de la categoria ho és per algun motiu, i tot i mostrar-se desencertat en el llançament exterior, molt probablement per la manca d’adaptació al nou terra i les noves cistelles, va saber superar els mals moments, guanyar els dos parcials de quart i arribar al descans dos punts a dalt al marcador, 34-32.

Acabat el descans, el Sitges va entrar amb una actitud més positiva al partit i va endollar petits parcials al Vendrell, però en totes les ocasions els visitants es van recompondre, recolzats en l’envergadura del joc interior i l’encert des del triple. Els sitgetans només van poder rascar dos puntets al parcial del quart, que va finalitzar 50 a 46.

Va ser llavors quan la banqueta del Sitges va decidir que debutés al partit en Nacho Velasco. El partit era important per assegurar matemàticament la segona plaça a la lliga i afrontar sense pressió els pròxims partits fins arribar al decisiu partit contra el Casal, que decidirà la primera plaça a la lliga. En Nacho va sortit, va controlar el joc, imprimint dinamisme i ben acompanyat per un gran esforç defensiu de la resta de l’equip i les sortides al contracop, El Vendrell no va poder trobar solucions. Parcial de 19 a 6 i final del partit.

Cal destacar també l’aportació de l’Àngel Miguelsanz amb 9 punts i 8 rebots, l’Uri Camprubí amb 12 punts, i en Bustos també amb 13 punts.

Dimecres vinent a les 21:15 hores al Vendrell es viurà la segona part d’aquesta història, quan es disputarà el partit entre aquests mateixos rivals, corresponent al partit ajornat per COVID a la primera volta.

I el pròxim dissabte el Sitges dia 26 a les 18:30 hores a Pins Vens rep la visita del C.B. Salou – Basquet Teresianes, actual tercer classificat a la lliga i un dels dos equips que fins ara han aconseguit vèncer als sitgetans aquesta temporada.

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

Bàsquet Sama Vilanova – SMB 62

Bàsquet Sitges “B” 56

J.Mateo 12, A.Ruiz 2, Y.Pedroso 8, O.Porras 14, M.Emde 6, JE.Piñero, J.Bordonau, A.Cadenas 4, O.Miro 2, D.Arjona, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez 8, F.Sanchez, I.Vicente.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials: 9-12 23-15 14-16 16-13

El sènior B perd el partit clau per seguir tenint opcions de quedar entre els quatre primers.

Partit molt disputat el que es va viure a Vilanova. El Sitges tot i tenir un joc interior molt més potent no va aconseguir cistelles fàcils de dins de la pintura ni tan sols treure faltes personals. Tot i això el partit era d’allò més igualat i a la mitja part la diferència era de només cinc punts, 32-27.

Els sitgetans no baixaven els braços i cada cop que s’acostaven a només un punt del Samà, aquests aconseguien anotar un parell de cistelles consecutives. S’arribava a l’últim període i el resultat era de 46-43. El Bàsquet Sitges aconseguia empatar el partit a tres minuts del final, 52-52, ja sense els seus jugadors més alts, únics jugadors expulsats del partit. Un parcial de 7-0 en dos minuts, impedia la remuntada final.

El Sènior B del Bàsquet Sitges queda pràcticament descartat per poder optar a les places d’ascens.

El proper partit del sènior B es jugarà diumenge dia 27 de març a les 19:00 hores a Cubelles a la pista del Bar-Rest. Poliesportiu – C.B. Cubelles.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A” 70

Centre Catòlic L’H “B” 41

J.Prat 2, M.Rubi 17, A.Mila 12, L.Mayoral 5, L.Chimeno 2, K.Ayouna 6, O.Miro 5, B.Reinon 2, A.Vernon 13, C.Alemany, M.Guell 6, P.Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo Delegat: Aleix Ruiz

Parcials: 22-10 10-5 16-14 22-12

Jornada número 20 pel junior sitgetà. Després de la dura derrota l’anterior cap de setmana a pista del líder de la categoria, el junior blanc volia capgirar la situació contra un dels quatre equips que ha aconseguit treure una victòria al caseller del Sitges, el Centre Catòlic L’Hospitalet. A més, una victòria significaria la classificació matemàtica per les fases a falta de 3 jornades i només faltaria decidir-se si seria com a segon, tercer o quart classificat.

Aquesta vegada, el junior del Sitges ja havia pogut entrenar amb normalitat una setmana sencera sense preocupar-se del temps i havia aconseguit recuperar jugadors importants a la rotació.

Primer quart i els locals ja volien marcar el ritme defensiu al que ens tenien acostumats durant gran part de la lliga. Molta intensitat i concentració defensiva permetia anul·lar l’atac visitant. A més, en la part ofensiva els blancs movien la pilota com mai. Bones decisions a l’1c1, extra pass quan era necessari i possessions llargues per esgotar físicament i mentalment als visitants que únicament podien perseguir als jugadors sense ser efectiva la seva defensa. 22-10, final del primer període.
Segon quart i mateixa dinàmica defensiva, fins i tot augmentant la seva intensitat i permetent únicament 5 punts. No obstant, la ofensiva del Sitges baixa el seu percentatge i, tot i que la diferencia al marcador augmenta, és només de 5 punts. Final de la primera part 32-15, +17 i la sensació que els visitants no tenen manera de reaccionar.

Inici del tercer quart i, com acostuma a passar, petita relaxació defensiva, permetent situacions fàcils sota cistella als visitants i en atac les idees no són tan fluïdes per haver de jugar molta estona contra una defensa estàtica. Aspecte que caldrà millorar de cara a propers partits. Tot i això, també s’aconsegueix guanyar aquest quart, 16-14 demostrant la superioritat local.
Últim quart i els jugadors sitgetans no volen deixar el partit així, recorden que els d’Hospitalet van ser els que van aconseguir treure la imbatibilitat a la jornada 9 del campionat i volen fer més gran aquesta escletxa al marcador. Tothom participa i suma a l’equip i a partir d’una defensa coral i un atac on la pilota tornar a circular ràpid, es troben els companys amb millor situació d’anotar i la diferència al marcador arriba a la màxima, +29 i la victòria es queda a casa, 70-41.

Amb aquesta victòria, el junior del Sitges aconsegueix la classificació per les fases de Barcelona, encara que s’ha de decidir en quina posició. Aquests jugadors s’ho han guanyat amb el seu propi esforç i, ara que les possibilitats d’entrenar són òptimes amb el pavelló i es recuperen jugadors, de ben segur que els blancs lluitaran per aquesta segona posició a la classificació i arribar el més lluny possible a les fases.

Proper partit dissabte 26 de març a les 10:30 hores desplaçament a la pista del Creu Alta Sabadell.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 04

Basquet Sitges “B” 52

C.B. Bellvitge – Joan XXIII 31

Eric 5, Ignacio 2, Pol 3, Jaume 10, Samuel 2, Jhonatan, Hèctor 8, Lucas 6, Da Wei 5, Victor 11, Adrià, Gabriel, David F.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Parcials: 16-8 11-13 17-4 8-6

Segon partit jugat contra l’equip de Bellvitge. Quarta victòria en la segona fase del la lliga. Els de Sitges s’estrenaven en la nova pista de Pins Vens, lògicament volien que fora amb victòria davant del seu públic. Van fer un partit molt regular on van guanyar 3 dels 4 quarts. Fent una segona part molt seriosa a nivell defensiu. Destacar el bon partit d’en Jaume que va ser el màxim anotador, de Pol Velasco que va fer el seu millor partit en el que portem de temporada i Victor Carretero en el seu defensa a tota la pista. Els de Sitges continuen invictes i per aquesta senda intentaran seguir la setmana que ve.

El proper partit diumenge dia 26 de març a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el CEJ L’Hospitalet.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A”

Juan, Diego, Joan, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro Delegat: Nacho Joven

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el CNB Vilanova negre – AKO

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “B”

Max10, Pablo A, Daniel, Pablo V, Felix, Gabriel, Hèctor, Arnau, Alex, Paul, Da Zhi, Toni, Il.lia, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat: Alberto Ayllon

Aquest dissabte el Cadet B del Sitges va visitar la pista del Club Bàsquet Neus.

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el U.B. Llefià B-

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A” 49

Serra S.E. Casal Vilafranca Negre 47

Arnau 10, Alex A 18, Guillen 10, Marc 2, Daniel, Hugo, Sergio, Max 3, Mateo, Eric 6.

Entrenador: Nacho i Martin Delegat: Berta i Alexandra

Parcials: 15-12 12-9 12-13 10-13

Després del mal partit que vam jugar la setmana passada, era molt necessari marxar amb bones sensacions d’aquest partit aplaçat.

Sortim sense estar concentrats al primer quart que comencen ficant-nos uns cistella en pròpia. Acabem el quart amb un parcial en contra de 2-12. Segon quart canviem la dinàmica radicalment, sortim amb ganes de guanyar el partit i ho demostrem a la pista, parcial de 13-0 per ficar-nos per davant en el partit.
Marxem 6 amunt al descans i aconseguim aguantar la distància fins l’últim quart, amb molt problemes en la defensa de l’1vs1 que permetia als visitants ficar-se per davant a falta de 2 minuts. Un parell de tirs lliures i una cistella a l’últim de partit, juntament amb les bones defenses que fem al final del partit ens acaba servint per endur-nos la victòria.

El proper partit diumenge dia 27 de març a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Clotet Suzuki Sant Boi.

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 02

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix Delegat: Maria Cuvier

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Esparreguera Groc.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Alex C, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Ignacio, Daniel, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard Delegat: Juan Jose i Martina

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Clotet Suzuki Sant Boi.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 04

Mark, Joan Eudald, Matt, Guim, Guillem, Pol, Dionis, Valentino, Theo.

Entrenador: Nacho Velasco Delegat: Martina

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Vallirana.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 02

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marcos, Matías, Victor, Nenad, Drake, Elliot.

Entrenador: Angel i Marc Delegat: Daniel Rucandio

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Basket Molins Mixte Negre

Escobol Sud – Escobol Sud G2

Bàsquet Sitges Blanc

BQ Manyanet Molins – Escobol A

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena Delegat:

Partit AJORNAT

Proper partit dissabte 2 d’abril a les 11:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista de la Escola de Basquet CE Gelida

Escobol Sud – Escobol Sud

Bàsquet Sitges Verd

David, Vera, Unasc, Valentina, Laia, Victor, Telma, Ania, Martina, Nil.

Entrenador: Marc Delegat:

Proper partit diumenge 27 de març a les 9:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista de C.B. Esparreguera a jugar el seu primer partit en un torneig, entre els equips C.B. Esparreguera, C.B. Castellbisbal, E.B. El Papiol i Bàsquet Sitges

C.T. Sènior A femení – fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca 51

CNB Vilanova – AKO 41

Clara 5, Núria 2, Enda 11, Belen 3, Laura, Anna 3, Xenia 11, Martina, Maika, Ona 8, Jana 2, Ainhoa, Berta 6, Marina, Gisela, Judit.

Entrenador: I.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials: 8-11 11-9 16-11 16-10

El partit ha començat amb forces entrebancs per les sitgetanes.

Amb poc encert de cara a cistella i moltes pilotes perdudes. A més les sitgetanes cometien moltes faltes que portaven a les visitants la línia de tir lliure d’on anaven sumant punts. A la mitja part el marcador reflectia un 19-20 que prometia una segona part apassionant.

En aquesta segona part les nostres noies han estat més concentrades, no s’han perdut tantes pilotes, tot just al contrari, la pressió defensiva tota pista ha funcionat i s’han robat moltes pilotes que han provocat ràpids contraatacs. A poc a poc la diferencia en el marcador s’ha eixamplat i les sitgetanes han arribat a un final de partit més còmode.

El proper partit serà diumenge dia 27 de marc a les 18:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Club Bàsquet Martorell.

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

C.B. Cabrera 48

Bàsquet Sitges – La Oca 50

Lucia F 6, Berta 10, Maria, Marina, Judit 2, Jimena, Ines 18, Lucia J 4, J Gina, Alba 7, Laia, Alexia V, Ariadna 3, Alexia S.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde Delegat :

Parcials: 10-9 12-8 13-19 13-14

Partit més complicat de l’esperat contra un equip amb un balanç de 8-8 però amb bones jugadores.

Primera part amb molts problemes amb defensa, el fet de no fer ajudes i no anar a puntejar alguns tirs els permetia anotar amb facilitat. Perdem durant una estona el control del rebot i no podem sortir al contraatac amb facilitat, i ens costa molt atacar en estàtic. Marxem 5 abaix al descans

Un molt bon inici del tercer quart amb un parcial de 10-0 en el primers tres minuts gràcies a la bona pressió en camp ofensiu per part de tot l’equip ens fa recuperar la distància i ficar-nos per davant. Quan començavem a marxar en el marcador un parcial de 8-0 en gairebé l’últim minut del tercer quart, fa que tornin a estar dintre del partit. Un últim quart molt igualat, on a falta de 2 minuts les sitgetanes perdien per 4 punts. Gràcies a un triple de Lucía F. i un tir lliure de Inés empatem el partit. Últim atac per l’equip local amb la possibilitat de ficar cistella per guanyar el partit, però a falta de 10 segons, recuperació de Judit que acaba finalitzant Inés gairebé sola al contraatac.

Tot i els problemes defensius durant els 40 minuts ens acabem emportant la victòria, que ens dona la possibilitat que si guanyem la setmana que ve, assegurar-nos la primera posició del grup

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 16:45 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el UE Sant Cugat Negre.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.E.B. Pallejà.

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Sant Andreu Negre

C.T. Mini “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 05

Yara, Alba, Jana, Sofia, Amanda, Georgina, Sofia, Martina, Samakoli, Ines, Mar, Velentina..

Entrenadors: Clara Delegat : Xenia Molins

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 12:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Don Relax – C.B. Igualada MFA