CB Quart Bicentury 70

N.Bellmonte 2, N.Guillen 4, A.Miguelsanz 8, JA.Bustos 8, O.Thiam 12, I.Ruiz, A.Villar, M.Perez 5, J.Carrion 12, O.Camprubi 17, V.Siriaco, N.Velasco, P.Cabezas 6, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials: 15-20 15-19 24-11 20-20

Dissabte passat a Pins Vens, el Sènior del Bàsquet Sitges-La Guixeta va jugar el quart partit de la lligueta d’ascens a Primera Catalana contra el CB Quart de Girona, primer partit de la segona volta de la citada lligueta. Al partit jugat a Girona, el Bàsquet Sitges-La Guixeta va guanyar de tres punts a la pròrroga. Aquest va suposar el primer i únic partit guanyat pels sitgetans, que amb un balanç d’un partit guanyat i dos perduts tenien la imperiosa necessitat de guanyar per poder optar encara a guanyar la lligueta i pujar de categoria. Perdre els suposaria renunciar a qualsevol opció lògica d’aconseguir-ho.

Tot i el magnífic ambient a la grada, el partit no va començar bé pels locals. El Quart estava endollat i malgrat que la defensa sitgetana no era dolenta, quatre triples del Quart feien marxar 11 punts per sobre al minut 8. El Sitges no va anotar fins al minut 3 i per sort dos triples consecutius de l’Uri Camprubí maquillaven la diferència i s’arribava al final del primer parcial, 15 a 20. El segon, va mantenir més o menys la mateixa dinàmica. Els Gironins més encertats que els Sitgetans, tres triples per un costat i tres triples per l’altre i el joc ofensiu del Quart que generava més opcions malgrat l’esforç defensiu dels de Pins Vens. Amb tot, es va arribar al descans amb un preocupant 30-39.

Però la xerrada al vestuari va servir de comunió entre els jugadors, i el Bàsquet Sitges va demostrar que malgrat l’infortuni per la lesió d’en Nacho Velasco, per algun motiu van guanyar la lliga regular. Esperonats per la grada d’animació i la gran afició Sitgetana, l’equip va donar una punta de gas a la defensa, i plantejant una 1-3-1 arriscada, van aconseguir provocar pèrdues i errors en el Quart, lluitant pel rebot i sortint al contracop amb avantatges . Al final del tercer, ja havien remuntat la diferència del descans i es posaven 4 punts per sobre, 54 a 50. Així i tot, el Quart va continuar demostrant que es tracta d’un gran equip, i en pocs minuts va recuperar-se fins a empatar el partit a 57. El Sitges marxava de nou al marcador amb un parell de cistelles i el Quart responia retallant. 62-60,… 67-64,…68-66,…fins que es va entrar al darrer minut 72-70. En els darrers instants els homes de Balta Molina, van jugar amb més cap, forçant un parell de pèrdues i van controlar amb seny els segons del cronòmetre. Les faltes personals que els visitants va fer en l’intent de guanyar segons i els tir lliures corresponents van posar el 74-70 final, que torna les esperances d’ascens al Bàsquet Sitges-La Guixeta.

No tot van ser bones notícies, ja que en Bustos no va poder acabar el partit per un esquinç de turmell, i en Mauro Pérez es va ressentir dels seus problemes a la planta del peu. Tots dos són dubte pel partit del dissabte vinent a Vilassar. També s’està pendent de l’evolució de la lesió a l’abductor que pateix l’Àngel Miguelsanz, que tot i les molèsties va fer un gran esforç per jugar el partit. El Vilassar de Dalt serà una nova final pels Sitgetans que han de guanyar si o si per continuar tenint opcions a pujar de categoria.

Cal destacar les actuacions de l’Oriol Camprubí amb 17 punts, en Jan Carrión amb 12 punts i 8 rebots i de l’Omar Thiam amb 12 punts i 5 rebots.

Dissabte dia 21 a les 18:00 hores el Bàsquet Sitges – la Guixeta es desplaça a la pista del C.B. Vilassar de Dalt Roger’s.

C.T. Sènior A masculí –segona fase- permanència– grup 10

C.B. CIC “B” 73

Bàsquet Sitges “B” 66

J.Mateo 8, A.Ruiz, Y.Pedroso 7, O.Porras 8, M.Emde 24, JE.Piñero, J.Bordonau 2, A.Cadenas, O.Miro, D.Arjona, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez, F.Sanchez, I.Vicente 9, L.Chimeno 8, M.Rubi.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials: 15-20 20-6 18-24 20-16

El sènior B perd el quart partit de la lligueta de permanència i baixarà de categoria.

El Sitges va sortir a per totes en un partit vital per seguir mantenint l’esperança i gràcies a l’encert s’avançava en el marcador al final del primer període, 15-20. Un nefast segon quart tornava l’avantatge als locals i deixava tocat els sitgetans, nou punts per sota al descans.

El sènior B però no es va rendir i un esplèndid tercer temps situava els del Garraf a només tres punts a deu minuts per finalitzar el partit, 53-50. Els primers quatre minuts sembla que el Sitges aconseguiria una victòria èpica i s’avançava altre cop en el marcador, 57-60, però a partir d’aquí els locals van estar més encertats i el Sitges només aconseguia anotar des de la línia de tir lliure.

Victòria del CB. CIC que condemna al descens de categoria el Sènior B.

El proper partit dissabte dia 21 de Maig a les 17:45 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Llinars “B”.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – segona  fase – Títol –  grup 05

Basquet Sitges “A” 49

CB Matadepera 70

J.Prat, M.Rubi 4, A.Mila 8, L.Mayoral, L.Chimeno 6, K.Ayouna 4, O.Miro, B.Reinon 8, A.Vernon, C.Alemany 15, M.Guell 4, P.Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo Delegat: Aleix Ruiz

Parcials: 9-23 19-17 13-16 8-14

Primer partit de l’anada de les fases pel títol del junior sitgetà contra el CB Matadepera. Els dos equips amb el mateix balanç de victòries i derrotes.

Inici molt irregular per part local que permet aconseguir una gran escletxa al marcador. Tot i demanar dos temps morts al primer quart, el Sitges no acaba de trobar la manera de trobar forats a la defensa zonal que presentaven els visitants i el gran encert de cara a cistella impossibilitava apropar-se al marcador. Segon quart, el Sitges amb més cor que cap aconsegueix retallar al marcador, però la defensa del bloqueig directe és un dels errors que amb més freqüència cometen els locals i això fa que els visitants anotin aprop de cistella i mantinguin les distàncies.

Segona part i la intensitat defensiva local augmenta, però ofensivament la defensa zonal fa molt mal i no s’aconsegueix anotar els tirs alliberats. D’altra banda, tot i aconseguir una distància de només 5 punts, els visitants anoten dos triples consecutius que fan molt mal anímicament. I com últimament li passa al junior blanc, triple a l’últim segon del tercer quart del rival que els enfonsa. -15 a falta de 10 minuts. Finalment, els locals lluiten i lluiten, però no es retallen les distàncies entre els dos equips en cap moment. Últims minuts durs on el Sitges vol donar la cara fins al final, però el somni de passar de ronda desapareix. Final i resultat que no reflexa les sensacions reals del joc, massa càstig un -21.

L’equip agraeix tot el suport donat al llarg de la temporada. Les opcions per arribar a uns quarts de final de la competició pel títol ja no existeixen, però de ben segur que aquest equip lluitarà tots els partits fins al final. Aquesta experiència que ara mateix és tan dolorosa servirà per aprendre i aconseguir majors resultats en un futur segur que proper.

Proper partit diumenge 22 de maig a les 17:30  hores el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Vedruna Gracia.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 04

Basquet Sitges “B” 68

C.E.B. Pallejà Vermell 37

Eric 2, Ignacio, Pol 7, Jaume 5, Samuel 6, Jhonatan 8, Hèctor 6, Lucas 4, Da Wei 4, Victor 9, Adrià, Gabriel 11, David F, Alejandro 6, Joel, Leo.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Parcials: 21-4 17-8 13-14 17-11

Partit jugat el dissabte al matí en el pavelló municipal de Sitges contra el Palleja.

Segueix la mateixa tònica que les setmanes anteriors i els locals van trobar en el joc col·lectiu la millor arma per a poder guanyar amb comoditat al rival.

El Sitges va començar molt bé, jugant els sistemes entrenats durant la setmana i trobant punts en la zona. Un primer parcial molt favorable feia que els locals anessin 31-4.

En la segona part es van igualar una mica més els parcials. No va haver-hi més emoció. Destacar el treball de Gabriel i Victor que van ser els màxims anotadors. El resultat final va ser de 68-37.

El proper partit dissabte dia 21 de Maig a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.E.B. Pallejà Vermell.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A” 62

Marcel Cunill Assegurances – CB Artes Vermell 80

Juan, Diego, Joan, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro Delegat: Nacho Joven

El proper partit dissabte dia 21 de Maig a les 16:15 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Marcel Cunill Assegurances – CB Artes Vermell.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “B” 66

CB Montpedrós 41

Max, Pablo A, Daniel, Pablo V, Felix, Gabriel, Hèctor, Arnau, Alex, Paul, Da Zhi, Toni, Il.lia, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat: Alberto Ayllon

Parcials: 26-10 16-11 19-9 5-11

El Cadet B del CB Sitges rebia al CB Montpedrós després de més d’un mes de parada sense jugar un sol partit per motius de calendari.

El partit es preveia ben igualat, ja que tots dos equips portaven el mateix balanç de victòries i derrotes, però des de bon inici aquestes suposicions es van esfumar.

Els sitgetans, motivats i amb unes ganes immenses de jugar i competir, van sortir amb la sisena marxa posada, realitzant un primer quart immillorable que posava terra de per mig entre els dos equips. 26-10 a l’electrònic. En el segon quart, la tònica no va variar, el Montpedrós es va veure superat gràcies a la intensitat en defensa dels locals, que els permetia robar pilotes i anotar punts al contraatac. I aquest fet, combinat amb un bon moviment en estàtic de pilota, van permetre augmentar la diferència fins al descans. 42-21.

A la sortida del descans, el Sitges no va baixar i va seguir apretant l’accelerador amb un bon encert de cara a cistella, tancant el 3r període amb un parcial de 19-9. En l’últim quart, propiciat per la relaxació dels locals, el Montpedrós va aconseguir guanyar el període. Tot i això, aquest fet no va treure l’alegria dels jugadors locals que es van endur el partit amb un 66-41 final, firmant el que podríem catalogar com el millor partit de la temporada del conjunt sitgetà fins la data.

El proper partit és el diumenge dia 22 de maig a les 16:30 hores, desplaçament a la pista del CB Montpedrós.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Bàsquet Llor A 62

Basquet Sitges “A” 37

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin Delegat: Berta i Alexandra

Partit contra els líders del grup on fins a la primera part els hi plantem molta cara.

Tot i jugar a una pista exterior a les 12 del migdia, desde el primer moment els nois van sortir pressionant tots la pista a una molt bona intensitat, que serveix per recuperar unes quantes pilotes i juntament amb el bon treball d’ajudes defensives aconseguim començar el tercer període 5 amunt. Els dos següents períodes comencem a tenir problemes amb el balanç defensiu i els locals, un equip molt ràpid al contraatac, ens fan un parcial que fa que els del Llor vagin guanyant de 5 a la mitja part.

A la segona part no juguem a la mateixa intensitat, permetem masses segones oportunitats i un parcial final de 12-0 fa que els locals acabin aconseguint una victòria còmoda.

El proper partit dissabte dia 14 de Maig a les 11:45 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 02

C.E. Laietà – Ascensors Eninter B 35

Basquet Sitges “B” 46

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix Delegat: Maria Cuvier

L’infantil del Bàsquet Sitges va obtenir una victòria important en el camp del líder del grup. L’equip va anar de menys a més en el partit. El Laietá dominant el rebot en els dos cèrcols va obtenir lleugers avantatges, però en els últims quarts l’infantil va minimitzar aquest detall i a poc a poc anava dominant el partit guanyant el penúltim quart de 16 punts. En l’últim quart van moure la pilota i una bona defensa es va aconseguir la victòria.

Ara la setmana que ve, si el Sitges guanya el partit en Pins Vens contra el Laietá, quedaran campions de grup.

El proper partit dissabte dia 21 de Maig a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.E. Laietà – Ascensors Eninter B.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

C.B. Begues 52

Basquet Sitges “A” 53

Alex C, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Ignacio, Daniel, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard Delegat: Juan Jose i Martina

El Mini A aconsegueix la victòria per la mínima en un partit molt emocionant que no es va resoldre fins a l’últim segon.

El mini va anar de menys a més i en els tres primers períodes es va veure totalment superat pel Begues però a partir d’aquí va començar a entrar en joc i va anar retallant la distància a poc a poc fins a arribar al 8è període amb el resultat de 47-46 a favor dels locals.

Els últims minuts van tornar a ser molt igualats i un tir lliure final donava la victòria al Sitges.

El proper i últim partit, dissabte dia 21 de maig a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Begues.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 04

Basquet Sitges “B” 45

La Salle Manresa 2 56

Mark, Joan Eudald, Matt, Guim, Guillem, Pol, Dionis, Valentino, Theo.

Entrenador: Nacho Velasco Delegat: Martina

El proper partit dissabte dia 21 de maig a les 10:45 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del La Salle Manresa 2.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell D– segona fase – grup 02

CAMPIONS

Basquet Sitges “A” 67

C.E. Gelida 43

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marcos, Matías, Victor, Nenad, Drake, Elliot.

Entrenador: Angel i Marc Delegat: Daniel Rucandio

Parcials: 6-4 9-3 10-11   9-3 4-2 6-0 8-15 15-5

Victoria del pre-mini per 67-43 davant del Gelida, un equip amb jugadors amb bon nivell. Tot i començar perdent 0-4, l’equip va reaccionar i fent possiblement el millor partit a nivell col·lectiu de la temporada, ens vam acabar imposant al marcador.

Mencionar que tots els jugadors del Sitges que van jugar, van anotar. Ara nomes queda una jornada per veure si podem acabar la competició sense una sola derrota.

El proper partit dissabte dia 21 de Maig a les 9:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.E. Gelida

Escobol Sud – Escobol Sud G2

Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena Delegat:

Proper partit dissabte 21 de Maig a les 11:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Viladecans.

I el dissabte 28 de Maig desplaçament a Badalona per la tradicional Trobada Final d’Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona.

La ciutat de Badalona serà l’escenari, durant tot el matí, d’una trobada final lúdica i festiva organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) a les instal·lacions del Màgic Badalona i Palau Olímpic de Badalona. Després de l’aturada obligada per la pandèmia, aquesta Trobada Final d’Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona representarà, un any més, la cloenda de la temporada dels nostres jugadors més petits i la culminació de les tradicionals trobades d’Escoles i jornades d’Escobol.

Escobol Sud – Escobol Sud

Bàsquet Sitges Verd

David, Vera, Unasc, Valentina, Laia, Victor, Telma, Ania, Martina, Nil.

Entrenador: Marc Delegat:

Dissabte 28 de Maig desplaçament a Badalona per la tradicional Trobada Final d’Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona.

C.T. Sènior A femení – Ascens – grup 03

Bàsquet Sitges – La Oca 36

C.B. Llinars 45

Clara 13, Núria, Enda 5, Belen 1, Laura, Anna, Xenia, Martina, Maika, Ona 3, Jana 3, Ainhoa, Berta 11, Marina, Gisela, Judit.

Entrenador: I.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials:   5-9 8-10 7-11 16-15

El sènior femení ha jugat aquest dissabte el segon partit contra el Llinars, equip que ja s’ha proclamat equip de tercera catalana.

Una primera part molt desencertada pels dos equips. Les sitgetanes no aconsegueixen anotar algunes cistelles senzilles i donen masses opcions a les visitants.

Un inici de tercer quart enèrgic  apropa a les nostres noies a tant sols 2 punts (20-22). Però tant sols un miratge ja que quan més aprop és veu la remuntada més facilitats donen les sitgetanes en defensa.

Finalment les de Llinars s’emporten la victòria

Diumenge vinent dia  22 de maig a les 19:45 hores  el Bàsquet Sitges-La Oca,  es desplaça a la pista del Joventut Les Corts Groc.

C.T. Sots 21 femení – nivell B – Títul – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca 44

AB Premia 37

Lucia F 6, Berta 9, Maria 1, Marina 1, Judit 5, Jimena, Ines 20, Lucia J, J Gina, Alba, Laia, Alexia V, Ariadna, Alexia S.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde Delegat :

Parcials: 12-1 9-15 15-12 8-9

Aconseguim endur-nos la victòria contra les líders del grup gràcies a la bona intensitat defensiva de tot l’equip durant els 40 minuts.

Primer quart on només encaixem 1 punt de tir lliure, controlem les penetracions gràcies al canvis defensius i trèiem avantatge en el marcador amb els atacs contra la defensa individual. Segon quart on comencem a atacar contra zona, on tot i el bon moviment de pilota no estem masses encertades amb el tir. Masses tirs lliures i segones oportunitats que les visitants aprofiten per tornar-se al partit.

A l’inici de la segona part les de Premià es fiquen a 2 punts, no ens deixem portar per el seu joc, tornem a pujar la intensitat i aconseguim tornar a jugar amb un molt bon nivell defensiu durant els 15 últims minuts de partit.

Victòria que ens deixa amb l’oportunitat d’haver de guanyar els 2 següents partits per classificar-nos a la final a 4.

Dissabte vinent dia  21 de maig a les 12:30 hores el Bàsquet Sitges-La Oca,  es desplaça a la pista del C.E. Maristes Sants Les Corts.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

C.B. Grup Barna Blanc 64

Basquet Sitges “A” 48

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit dissabte dia 21 de Maig a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges, rep a Pins Vens el  C.B. Grup Barna Blanc.  .

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

C.B. Tona 82

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit dissabte dia 21 de Maig a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Tona.

C.T. Mini “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 05

C.B. Esparreguera 54

Basquet Sitges “A” 72

Yara, Alba, Jana, Sofia, Amanda, Georgina, Sofia, Martina, Samakoli, Ines, Mar, Velentina..

Entrenadors: Clara Delegat : Xenia Molins

El proper partit dissabte dia 21 de Maig a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Esparreguera.

C.T. Mini “B”  femení – nivell D2 – segona fase – grup 02

BF Castelldefels 11 12 31

Queralt, Maria S, Claudia, Maria P, Paula, Julia, Marina, Carlota, Georgina, Alexia, Laia, Mariona, Lucia.

Entrenador: Baig Diaz Delegat : Ona

El proper partit dissabte dia 21 de Maig a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el BF Castelldefels 11 12