Bàsquet Sitges La Oca 36 – C.B. Llinars 45

Clara 13, Núria, Enda 5, Belen 1, Laura, Anna, Xenia, Martina, Maika, Ona 3, Jana 3, Ainhoa, Berta 11, Marina, Gisela, Judit.

Entrenador: I.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials:   5-9 8-10 7-11 16-15

El sènior femení ha jugat aquest dissabte el segon partit contra el Llinars, equip que ja s’ha proclamat equip de tercera catalana.

Una primera part molt desencertada pels dos equips. Les sitgetanes no aconsegueixen anotar algunes cistelles senzilles i donen masses opcions a les visitants.

Un inici de tercer quart enèrgic  apropa a les nostres noies a tant sols 2 punts (20-22). Però tant sols un miratge ja que quan més aprop és veu la remuntada més facilitats donen les sitgetanes en defensa.

Finalment les de Llinars s’emporten la victòria

Diumenge vinent dia  22 de maig a les 19:45 hores  el Bàsquet Sitges-La Oca,  es desplaça a la pista del Joventut Les Corts Groc.