Clara 5, Núria 2, Enda 11, Belen 3, Laura, Anna 3, Xenia 11, Martina, Maika, Ona 8, Jana 2, Ainhoa, Berta 6, Marina, Gisela, Judit.

Entrenador: I.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials: 8-11 11-9 16-11 16-10

El partit ha començat amb forces entrebancs per les sitgetanes.

Amb poc encert de cara a cistella i moltes pilotes perdudes. A més les sitgetanes cometien moltes faltes que portaven a les visitants la línia de tir lliure d’on anaven sumant punts. A la mitja part el marcador reflectia un 19-20 que prometia una segona part apassionant.

En aquesta segona part les nostres noies han estat més concentrades, no s’han perdut tantes pilotes, tot just al contrari, la pressió defensiva tota pista ha funcionat i s’han robat moltes pilotes que han provocat ràpids contraatacs. A poc a poc la diferencia en el marcador s’ha eixamplat i les sitgetanes han arribat a un final de partit més còmode.

El proper partit serà diumenge dia 27 de marc a les 18:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Club Bàsquet Martorell.