Bàsquet Sitges La Oca 39 – Joventut Les Corts Groc 34

Clara 16, Núria, Enda 2, Belen, Laura 1, Anna 3, Xenia, Martina, Maika, Ona 11, Jana 5, Ainhoa, Berta 1, Marina, Gisela, Judit.

Entrenador: I.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials:   8-10 6-7 15-10 10-7

El Sènior femení s’emporta la primera victòria aquestes fases davant del Joventut les Corts.

Un partit molt enrevessat. Sobretot la primera part on cap dels dos equips es trobava còmode jugant. Moltes perduda de pilota i molt desencert en els tirs.

La segona part l’encert des dos equips ha millorat i l’efectivitat de cara ha cistella ha augmentat. A les visitants se’ls ha travessat la zona de les sitgetanes, que han aconseguit dominar el rebot defensiu. L’últim període les locals han aprofitat les perdudes de les barcelonines per finalitzar amb ràpids contraatacs.

Dissabte vinent dia  7 de maig a les 17:45 hores a Pins Vens, el Bàsquet Sitges-La Oca,  rebrà el C N Caldes “B”