Bàsquet Sitges La Guixeta 50 – CB Vilassar de Dalt Roger’s 74

N.Bellmonte 1, N.Guillen, A.Miguelsanz 8, JA.Bustos 3, O.Thiam 12, I.Ruiz, A.Villar 4, M.Perez 3, J.Carrion 4, O.Camprubi 15, V.Siriaco, N.Velasco, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials: 6-10 23-14 11-30 10-20

Dissabte passat a Pins Vens el Bàsquet Sitges – La Guixeta va patir una dolora derrota davant el CB Vilassar de Dalt per 50 a 74 en el segon partit de la lligueta d’ascens a primera catalana. Després de la meritòria victòria a la 1ª jornada amb el CB Quart els Sitgetans encaraven el partit a casa plens de confiança, però un cúmul de factors es van conjurar en contra dels del Garraf i van patir una derrota contundent, de les que ja no es recordaven en aquest equip.

El partit va començar molt fluix per totes dues bandes, amb molt poc encert. Sense defenses brillants, les pilotes no entraven i el primer quart va acabar 6 a 10, presagi de la dinàmica del partit.

El segon, però va ser diferent. El Sitges va estar més encertat. En Mauro Pérez va obrir la llauna amb un triple, i l’Uri Camprubí la va mantenir oberta amb tres triples més. Tot i la sensació d’estar perdonant opcions al rival, amb 14 pilotes perdudes pels locals i problemes de faltes de jugadors clau con en Bustos i en Nil Belmonte, el Bàsquet Sitges va reaccionar i amb un parcial de 23 a 14 s’arribava al descans 29 a 24.

Però la tornada del vestidor,  va ser un mal de panxa pels Locals. Semblava que tot es posava en contra. El Vilassar va endollar sis triples al tercer quart, alguns amb molta fortuna al final de possessió i des de molt lluny, al Sitges no li entrava res, el degoteig de pilotes perdudes continuava i es transformaven en contraatacs en solitari pels visitants, que encoratjats per l’encert i la manca de perícia dels sitgetans, pujaven la intensitat defensiva, tapant les primeres línies de passi i dominant el rebot. El Sitges ho va provar tot, i ho va intentar amb tot, però les faltes personals també van anar en contra i en Bustos quedava eliminat havent jugat uns escassos 14 minuts.

El parcial de la segona meitat, 21 a 50 expressa clarament el domini del CB Vilassar, que ja va deixar en un marcador similar al UB Sant Adrià en la primera jornada, demostrant que és un equip amb ofici i caràcter defensiu.

Cal destacar l’actuació de l’Àngel Miguelsanz amb 8 punts i 9 rebots, l’Oriol Camprubí amb 15 punts i l’Omar Thiam amb 10 punts i 7 rebots.

En l’altre partit del grup, l’UB Sant Adrià “B” va guanyar en els darrers instants al CB Quart per 73 a 70 i espera la visita del Bàsquet Sitges – La Guixeta  aquest dissabte dia 7 de maig a les 17:00 hores a Sant Adrià.