Bàsquet Sitges “B” 87 – Bàsquet Canyelles – Esportxtothom 65

Deivis 10, Nogales, Villar, Sánchez 11, Piñero, Porras 2, Emde, Baig, Vicente 11, Marimon 15, Almirall 11, Nil 6, Ivan 18.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials : 23-16, 15-16, 22-14, 27-19

El Sènior B recupera el camí de la victòria en la tornada contra el Canyelles. Si en la derrota de la setmana passada els sitgetans van haver de jugar amb només set jugadors degut a les diferents baixes, aquest dissabte només disposaven de sis fitxes sènior. Aquest cop però va poder comptar amb la col·laboració de tres sub21 que van complir amb escreix.

La sortida local va ser impecable i només l’encert en el tir exterior, tres triples, mantenien el Canyelles dins intentant no despenjar-se del partit ja en el primer quart, 23-16. Al segon període els visitants van apretar de valent per capgirar una dinàmica que era molt favorable al sènior B que aquest cop podia moure la banqueta i la intensitat no es veia afectada en cap moment. El resultat al descans però, no reflectia la sensació general del partit i l’avantatge era de només sis punts, 38-32.

Després del descans i amb les idees clares, els locals sortien decidits a emportar-se el partit aconseguint augmentar l’avantatge fins a catorze punts, 60-46. En l’últim període un gran encert des de la línia de tres, cinc triples, catapultava l’equip que aconseguia la victòria anotant vint-i-set punts en l’últim període per acabar amb un 87-65.

Després d’una jornada de descans, el Sènior B afrontarà els últims dos partits de la temporada on es jugarà la primera posició de la classificació davant el Bàsquet Samà Vilanova SMB.

El proper partit del Sènior B es jugarà diumenge 13 de juny al CEM Isaac Gálvez de Vilanova a les 12:30 hores del migdia contra el Bàsquet Samà Vilanova SMB