Noticies

Bàsquet Canyelles – Esportxtothom 72 Bàsquet Sitges “B” 66

Bàsquet Canyelles – Esportxtothom 72
Bàsquet Sitges “B” 66

Deivis 7, Nogales, Villar 9, Sánchez, Piñero, Porras 4, Emde 10, Baig 17, Vicente 17, Marimon, Almirall 32.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials : 21-16 17-25 20-19 14-6

El Sènior B per el seu primer partit a la pista del Canyelles.
Al sènior B li va faltar gasolina en els minuts finals, ja que només disposava de set jugadors per aquest partit. Els locals van sortir molt endollats i gràcies a l’encert en el tir exterior, cinc triples, aconseguien un primer avantatge de cinc punts en el marcador, 21-16, al final del primer quart. Els sitgetans van saber reaccionar al segon període i aconseguien capgirar el resultat en el que van ser els millors minuts pel conjunt de Sitges.

Després del descans el Sènior B no afluixava i aconseguia la màxima diferència, 43-54, a cinc minuts per acabar el tercer quart. A partir d’aquí però la cosa ja va anar de baixada i la fluïdesa en el joc ja no era la mateixa. Això ho va aprofitar el Canyelles per mica a mica anar retallant distància fins a situar-se a només dos punts, 58-60. Les forces anaven minvant i a més a més perdíem jugadors per cinc faltes, però tot i això el Sitges guanyava a quatre minuts per acabar el partit, 62-66. Però a partir d’aquí un parcial de 10-0, donava la victòria als locals.

El proper diumenge dia 29 de Maig a les 16:15 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el Bàsquet Canyelles – Esportxtothom.