Bàsquet Sitges La Guixeta 65 – Creu Roja Viladecans 40

N.Bellmonte 5, N.Guillen 3, A.Miguelsanz 14, JA.Bustos 2, O.Thiam 10, I.Ruiz, A.Villar, M.Perez 7, J.Carrion, O.Camprubi 14, V.Siriaco, N.Velasco 10, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials: 15-5 17-9 19-8 14-18

Còmoda victòria del Sènior del Bàsquet Sitges La Guixeta a Pins Vens, davant del Creu Roja Viladecans per 65 a 40 en un partit marcat per la baixa efectivitat de cara a cistella dels de Viladecans, i pel joc irregular dels locals que van combinar períodes de bon joc i de domini a ambos costats del camp, amb altres de pèrdues excessives de pilota i laxitud defensiva.

El Creu roja Viladecans havia guanyat la setmana passada a l’AB Vendrell i ja va mostrar un bon joc en el partit d’anada a Viladecans, on els Sitgetans van haver de guanyar a la pròrroga. Era, per tant, un rival perillós. A més, el partit era important per ajudar a recuperar la confiança després de la desfeta davant el Nou Bàsquet Vilanova.

Arribat el moment de jugar, el partit va tenir poca història. Un Sitges endollat i amb tensió defensiva, ja guanyava 15 a 2 a manca de dos minuts pel final de quart. Després, una mica relaxació en defensa i manca de fluïdesa a l’atac al final de primer quart i principi del segon, va donar aire al Viladecans que s’apropava 15 a 9. Però en veure les orelles al llop, el CB Sitges la Guixeta es va posar les piles i va arribar al descans ampliant la diferència 32 a 14.

La segona meitat va ser molt semblant. Bons minuts pel Sitges per arribar a guanyar de 30 a manca de 3 minuts pel final del quart, 51 a 19, seguit d’uns minuts de relaxació on el Viladecans va robar algunes pilotes i va trobar cistella amb més efectivitat, aconseguint apropar-se 53 a 36 a manca de 4 minuts pel final del partit. Un temps mort dels locals va tallar la ratxa i de nou el Sitges va mostrar un joc decent i va endollar un parcial de 12 a 4 per acabar de tenir un final de partit plàcid.

Per part del Bàsquet Sitges van destacar l’Àngel Miguelsanz amb 14 punts, 13 rebots, 23 de valoració i un +/- de 27 punts, L’Oriol Camprubí amb 14 punts, 15 de valoració i +/- 26, en Mauro Pérez, amb 7 punts, 9 rebots i 15 de valoració, en Nacho Velasco, amb 10 punts, 16 de valoració i un +/- de 47 punts, l’Omar Thiam amb 10 punts i un +/- de 37 punts i en Nil Belmonte amb 5 punts, 9 rebots, 16 de valoració i un +/- de 38.

Dissabte vinent dia 19 de febrer a les 19:45 h

ores, el Bàsquet Sitges-La Guixeta es desplaça a la pista del CB Valls BNA, un camp molt complicat, per intentar sumar una nova victòria en aquesta lliga tan igualada.