Creu Roja Viladecans 40

N.Bellmonte 5, N.Guillen 3, A.Miguelsanz 14, JA.Bustos 2, O.Thiam 10, I.Ruiz, A.Villar, M.Perez 7, J.Carrion, O.Camprubi 14, V.Siriaco, N.Velasco 10, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials: 15-5 17-9 19-8 14-18

Còmoda victòria del Sènior del Bàsquet Sitges La Guixeta a Pins Vens, davant del Creu Roja Viladecans per 65 a 40 en un partit marcat per la baixa efectivitat de cara a cistella dels de Viladecans, i pel joc irregular dels locals que van combinar períodes de bon joc i de domini a ambos costats del camp, amb altres de pèrdues excessives de pilota i laxitud defensiva.

El Creu roja Viladecans havia guanyat la setmana passada a l’AB Vendrell i ja va mostrar un bon joc en el partit d’anada a Viladecans, on els Sitgetans van haver de guanyar a la pròrroga. Era, per tant, un rival perillós. A més, el partit era important per ajudar a recuperar la confiança després de la desfeta davant el Nou Bàsquet Vilanova.

Arribat el moment de jugar, el partit va tenir poca història. Un Sitges endollat i amb tensió defensiva, ja guanyava 15 a 2 a manca de dos minuts pel final de quart. Després, una mica relaxació en defensa i manca de fluïdesa a l’atac al final de primer quart i principi del segon, va donar aire al Viladecans que s’apropava 15 a 9. Però en veure les orelles al llop, el CB Sitges la Guixeta es va posar les piles i va arribar al descans ampliant la diferència 32 a 14.

La segona meitat va ser molt semblant. Bons minuts pel Sitges per arribar a guanyar de 30 a manca de 3 minuts pel final del quart, 51 a 19, seguit d’uns minuts de relaxació on el Viladecans va robar algunes pilotes i va trobar cistella amb més efectivitat, aconseguint apropar-se 53 a 36 a manca de 4 minuts pel final del partit. Un temps mort dels locals va tallar la ratxa i de nou el Sitges va mostrar un joc decent i va endollar un parcial de 12 a 4 per acabar de tenir un final de partit plàcid.

Per part del Bàsquet Sitges van destacar l’Àngel Miguelsanz amb 14 punts, 13 rebots, 23 de valoració i un +/- de 27 punts, L’Oriol Camprubí amb 14 punts, 15 de valoració i +/- 26, en Mauro Pérez, amb 7 punts, 9 rebots i 15 de valoració, en Nacho Velasco, amb 10 punts, 16 de valoració i un +/- de 47 punts, l’Omar Thiam amb 10 punts i un +/- de 37 punts i en Nil Belmonte amb 5 punts, 9 rebots, 16 de valoració i un +/- de 38.

Dissabte vinent dia 19 de febrer a les 19:45 h

ores, el Bàsquet Sitges-La Guixeta es desplaça a la pista del CB Valls BNA, un camp molt complicat, per intentar sumar una nova victòria en aquesta lliga tan igualada.

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

A.E. Sant Andreu Natzaret B 82

Bàsquet Sitges “B” 47

J.Mateo 10, A.Ruiz, Y.Pedroso, O.Porras 11, M.Emde, JE.Piñero, I.Ruiz 5, J.Bordonau 2, A.Cadenas 2, O.Miro 10, D.Arjona 1, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez, F.Sanchez 6, I.Vicente.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials: 30-12 27-11 11-12 14-12

Un sènior B amb moltes baixes no té cap opció a Badalona.

Una primera mitat nefasta condemna el Sitges ja des del primer temps. Els locals van jugar una primera meitat amb molta intensitat i un gran encert davant d’un Sitges que no va entrar al partit amb l’energia necessària ja des del primer minut i que a més a més va perdre per lesió l´únic base de que disposava l’equip. D’aquesta manera s’arribava al descans amb el resultat desfavorable de 57-23.

A la segona meitat el joc i la defensa sitgetana van millorar, 25-24 de parcial, tot i no poder retallar la distància en cap moment.

La propera jornada diumenge 20 de febrer a les 19:15 hores el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el U.B. Llefià B.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A” 49

UE Sant Cugat Vermell 58

J.Prat, M.Rubi 10, A.Mila 11, L.Mayoral, L.Chimeno, K.Ayouna 7, O.Miro, B.Reinon 10, A.Vernon 4, C.Alemany 7, M.Guell, P.Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo Delegat: Aleix Ruiz

Parcials: 11-18 9-9 19-17 10-14

Jornada número 16 pel junior masculí del Sitges, balanç de 12-2, líders a la classificació i amb un partit ajornat per Covid. Partit contra un Sant Cugat, 3r classificat, amb jugadors molt intensos i de molta qualitat individual.

Primer quart amb intercanvi de parcials, els visitants aconsegueixen 4 punts de diferència, temps mort local, parcial a favor i 5 punts a dalt el Sitges, temps mort visitant i parcial a favors dels vermells i negres per marxar al final dels 10 primers minuts amb 7 punts de diferència. Segon quart molt igualat. Gran intensitat per part dels dos equips que no permeten cap cistella fàcil als rivals i el percentatge de tir baixa molt. Únicament situacions aïllades permeten anotar. Final de la primer part 20-27 pels visitants.

Durant el descans, el Sitges intenta ajustar els errors comesos als primers 20 minuts i solucionar-ho amb noves situacions ofensives i defensives. Comença el tercer quart i aquesta sensació es nota, però l’ansietat per voler fer-ho tot ràpid no ajuda. Últims dos minuts del quart i -14, sembla que els blancs podrien tornar a perdre el partit abans d’acabar els 40 minuts, però el seu desig per treballar i esforçar-se permet apropar-se fins a només 5 punts a falta de l’últim quart. Increïble l’ambient i l’actitud de tothom, a les grades, a la banqueta i a la pista.

Però a diferència d’altres partits, els finals ajustats no sempre surten bé i s’han de saber jugar. S’aconsegueix esforçar les distàncies fins a 1 punt només i amb opció de ficar-se per davant al marcador a falta de 5 minuts, però la precipitació en atac, el poc encert en els tirs lliures i l’encert dels de Sant Cugat provoca que la distància encara sigui més gran impossibilitant la remuntada.

Segona derrota consecutiva pel junior sitgetà i balanç 12-3 perdent el lideratge a la classificació. Tot i així, l’equip encara depèn de si mateix per quedar líder. De ben segur que aquest tram final serà intens i tan de bo la moneda que, avui ha caigut del bàndol dels visitants, caigui a final de temporada a favor del bàndol del Sitges.

Proper partit dissabte 19 de febrer a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del CB Santa Coloma.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 04

Basquet Sitges “B” 50

C.B. Roquetes 27

Eric 5, Ignacio, Pol 5, Jaume 4, Samuel 8, Jhonatan 4, Hèctor 8, Lucas 2, Da Wei 6, Victor 8, Adrià, Gabriel, David F.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Parcials: 11-12 14-3 16-6 14-6

Últim partit del cap de setmana en el pavelló  de Sitges. Després de gairebé dos mesos sense competir tornen a arrencar les competicions.
Aquesta aturada es va nota durant el primer quart on es veia poc ritme i moltes imprecisions. Al final del quart el Sitges anava un a baix. En el segon quart comença el Sitges a carburar i amb una bona defensa que deixa en 3 punts al contrari s’aconsegueix una diferència que ja no deixarien escapar. Al descans 25-15.

En la segona part segueix la mateixa dinàmica del segon quart i s’amplia la diferència. Una defensa forta i contraatacs ben executats fa que el Sitges aconsegueixi  un resultat final de 50-27.

El proper partit dissabte dia 19 de febrer a les 12:00 hores, partit de tornada, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Roquetes.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A” 60

U.E. Barbera Blau 63

Juan, Diego, Joan, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro Delegat: Nacho Joven

El proper partit dissabte dia 19 de febrer a les 12:30 hores, partit de tornada, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del U.E. Barbera Blau.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “B”

Max, Pablo A, Daniel, Pablo V, Felix, Gabriel, Hèctor, Arnau, Alex, Paul, Da Zhi, Toni, Il.lia, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat: Alberto Ayllon

Jornada de DESCANS

El proper partit serà dissabte dia 19 de febrer a les 9:15 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Castelldefels 0607, i el partit de tornada serà el dissabte dia 26 de febrer a les 10:30hores, a Pins Vens contra el C.B. Castelldefels 0607

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Serra S.E. Casal Vilafranca Negre 46

Basquet Sitges “A” 52

Arnau 12, Alex A 2, Guillen 15, Marc 2, Daniel 4, Hugo, Sergio 2, Max 6, Mateo, Eric 9.

Entrenador: Nacho i Martin Delegat: Berta i Alexandra

Parcials: 11-16 9-8 18-10 8-18

Primer partit de la segona volta, contra un dels equips amb els que ja havíem jugat a la primera fase, amb un balanç de 1-1.

Comencem el partit molt motivats, però amb poca sort de cara a cistella, tot i un bon moviment de pilota no vam aconseguir anotar cap punt. Segon quart on canvia el resultat radicalment, gràcies a un parcial de 16-5 que ens fa remuntar el partit. Un tercer i quart període molt competit per els dos equips fa que el resultat continués ajustat fins a la mitja part, on marxem 4 amunt.

Als tres següents períodes només aconseguim anotar 12 punts, tot i això, gràcies a la bona defensa de tot l’equip aconseguim que els locals no marxin en el marcador. Comencem l’últim quart molt ajustat, els sitgetans anaven 2 abaix en el marcador, cistella de Arnau i 2+1 de Eric que ens fa ficar-nos per davant. Reacció ràpida del Vilafranca, que amb 4 punts gairebé consecutius es tornen a ficar per sobre en el marcador. A falta d’un minut, tres tirs lliures de Guillem, i un triple gairebé al final del quart, ens permet tancar el partit.

Dóna gust veure la intensitat i la predisposició de tots els nois últimament, seguim creient que podem estar a les primeres posicions de la classificació i ho demostrem en partits com aquest .

El proper partit diumenge dia 20 de febrer a les 16:00 hores, a Pins Vens partit de tornada, contra el  Serra S.E. Casal Vilafranca Negre

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 02

Joventut Sant Vicenç 25

Basquet Sitges “B” 40

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix Delegat: Maria Cuvier

El proper partit dissabte dia 19 de febrer a les 12:00 hores, a Pins Vens partit de tornada, contra el Joventut Sant Vicenç.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Club Basquet Nou Esplugues 2010 41

Basquet Sitges “A” 75

Alex C, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Ignacio, Daniel, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard Delegat: Juan Jose i Martina

El proper partit diumenge dia 20 de febrer a les 10:30 hores, a Pins Vens partit de tornada, contra el Club Basquet Nou Esplugues 2010.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 04

Basquet Sitges “B” 60

C.B. Montpedrós B 66

Mark, Joan Eudald, Matt, Guim, Guillem, Pol, Dionis, Valentino, Theo.

Entrenador: Nacho Velasco Delegat: Martina

El proper partit dissabte dia 19 de febrer a les 12:30 hores, partit de tornada, desplaçament a la pista del C.B. Montpedrós B

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 02

C.B. Corbera Negre 45

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marcos, Matías, Victor, Nenad, Drake, Elliot.

Entrenador: Angel i Marc Delegat: Daniel Rucandio

Parcials: 5-4 10-4 2-10 4-8 1-5 10-5 12-4 8-5

Primer partit de la segona lliga i primera victòria del Pre-mini davant el Corbera per 52-45. Partit molt igualat de principi a fi el qual es va decidir als últims quarts.

En general bones sensacions durant tot el partit.

Destacar positivament els 9 triples ficats (6 dels quals van ser d’un mateix jugador, el Drake), que ens va permetre suplir una mica la manca d’encert a prop de cistella.

Toca seguir entrenant per millorar dia a dia.

El proper partit dissabte dia 19 de febrer a les 9:00 hores, partit de tornada, desplaçament a la pista del C.B. Corbera Negre.

Escobol Sud – Escobol Sud G2

Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena Delegat:

Proper partit dissabte 19 de febrer a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del EBCBS CB Santfeliuenc A

Escobol Sud – Escobol Sud

Bàsquet Sitges Verd

David, Vera, Unasc, Valentina, Laia, Victor, Telma, Ania, Martina, Nil.

Entrenador: Marc Delegat:

Proper partit, pendent

C.T. Sènior A femení – fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca 58

Club de Bàsquet Begues 40

Clara 3, Núria 7, Enda 3, Belen 5, Laura, Anna 9, Xenia 7, Martina, Maika, Ona 5, Jana 3, Ainhoa 4, Berta 8, Marina, Gisela 4.

Entrenador: I.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials: 12-5 17-14 17-14 12-7

Les sitgetanes venien de dues derrotes consecutives, i fos com fos, aquest partit s’havia de guanyar per tallar aquesta mala ratxa i poder continuar lluitant pel playoff.

El partit ha estat totalment diferent de com va anar a Begues. Des de l’inici les sitgetanes han portat el ritme del partit, joc ràpid i pressió tota la pista per què les noies de Begues no es trobessin còmodes al partit. Podríem dir que les sitgetanes solament han tingut una baixada al segon període on les visitants s’han acostat a 5 punts. Però amb un parell de triples han tornat a augmentar l’avantatge còmode de 10 punts per anar al descans.

La segona part les nostres noies s’han trobat amb una zona. Els primers atacs han estat confusos i no han aconseguit trobar-se còmodes. Però a poc a poc han tret les solucions, han mogut la pilota molt bé i han tornat ha trobar encert de cara a cistella.

Felicitats a tot l’equip que ha tirat aquest partit endavant.

El proper partit serà diumenge dia 20 de febrer a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Bàsquet Sant Sadurní

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

Advisoria Mataró Maresme1 44

Bàsquet Sitges – La Oca 80

Lucia F 22, Berta 8, Maria, Marina 2, Judit 7, Jimena, Ines 24, Lucia J 7, J Gina, Alba 10, Laia, Alexia V, Ariadna, Alexia S.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde Delegat :

Parcials: 7-28 17-9 12-10 10-31

Partit contra el tercer classificat del grup amb només dos derrotes que tot i que a l’anada vam guanyar amb facilitat no podíem sortir relaxades.

Inici de partit espectacular, una molt bona pressió després de cistella i el fet de controlar el rebot defensiu desde el primer minut ens permetia anotar cistelles fàcils en transició. Parcial de 20 a 2 en els últims 5 minuts del primer quart, que ens va agafar una bona distància en el marcador.
Segon quart, com és ja de costum, comencem a jugar contra zona, seguim sense trobar solucions per poder atacar-la i també per culpa de que baixem la intensitat defensiva, les locals aconsegueixen retallar la distància a 11 punts.

Mateixa dinàmica al tercer quart que a l’anterior, tot i que aconseguim mantenir la distància de 15 punts per començar l’últim quart.
Comencem l’últim quart de la millor manera possible per tancar el partit, parcial de 12-0 als primers 2 minuts. A partir d’aquí, gràcies a una molt bona pressió a tota la pista de tot l’equip i amb 3 triples de Lucía Flores gairebé consecutius aconseguim augmentar la distància fins als 36 punts.

Partit no només molt important pel resultat, que ens deixa amb l’oportunitat de només dependre de nosaltres mateixes per aconseguir passar a la segona fase com a primeres de grup, sinó que també ens reforça com equip, gràcies a les bones sensacions amb les quals van sortir totes les jugadores.

Propera jornada, diumenge 20 de febrer a les 17:30 hores el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Gassó.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Basquet Ateneu Montserrat Blau 69

Basquet Sitges “A” 53

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit dissabte dia 19 de febrer a les 19:00 hores, a Pins Vens partit de tornada, contra el Basquet Ateneu Montserrat Blau

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

C.B. Les Franqueses 50

Basquet Sitges “A” 47

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit dissabte dia 19 de febrer a les 10:30 hores, a Pins Vens partit de tornada, contra el C.B. Les Franqueses.

C.T. Mini “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 05

Club Basquet Igualada B MFB 49

Basquet Sitges “A” 62

Yara, Alba, Jana, Sofia, Amanda, Georgina, Sofia, Martina, Samakoli, Ines, Mar, Velentina..

Entrenadors: Clara Delegat : Xenia Molins

El proper partit dissabte dia 19 de febrer a les 9:00 hores, a Pins Vens partit de tornada, contra el Club Basquet Igualada B MFB

C.T. Mini “B”  femení – nivell D2 – segona fase – grup 02

La Secre-C.B. Martorell 74

Basquet Sitges “B” 46

Queralt, Maria S, Claudia, Maria P, Paula, Julia, Marina, Carlota, Georgina, Alexia, Laia, Mariona, Lucia.

Entrenador: Baig Diaz Delegat : Ona

El proper partit dissabte dia 19 de febrer a les 9:00 hores, a Pins Vens partit de tornada, contra el La Secre-C.B. Martorell.