Esportiu Sitgetà

28 Edició Memorial Conesa (femení)

Sènior femení

Bàsquet Sitges – La Oca 41

Odena Club Bàsquet 51

Berta, Núria, Belen, Judit, Clara, Anna, Jana, Enda, Ainoa i Maika

Entrenador: Nacho i Martin

El sènior femení s’enfrontava a l’Odena, que aquesta temporada jugarà a tercera catalana. L’inici era clarament de les visitants, les nostres jugadores es veien superades en tots els aspectes del joc i deixaven anotar massa fàcilment a les noies de l’Odena. Poc a poc les coses s’han anat igualant i hem pogut mostrar un nivell de joc més alt i en cap moment les noies han deixat marxar en el marcador a les visitants. En els últims minuts fins i tot les sitgetanes s’han apropat a tant sols 6 punts (30-36) però un 0-6 de parcial han fet esfumar les poques possibilitats.

El proper cap de setmana, dissabte dia 25 de setembre a les 19:30 hores desplaçament a la pista del C.E, Xamba “B”, per jugar el primer partit de la lliga.

Sots 21femení

Bàsquet Sitges – La Oca 58

CBN Vilanova – AKO 27

Ariadna, Judit 4, Berta 4, Inés 18, Alba 18, Maria, Alexia S. 10, Alexia V. 4, Aitana

Entrenador : Martin Emde


Parcials: 20-4 10-4 20-7 8-12

Victoria en l’últim partit de pretemporada contra l’equip amb el que comencem la lliga la setmana que ve. Un bon primer quart a nivell defensiu ens va permetre agafar distancia al marcador aprofitant els contraatacs. Després d’un segon quart on vam tenir més dificultats per moure la pilota, un molt bon tercer quart ens va servir per tancar el partit, tot i que el cansansi no ens va permetre aguantar el ritme fins el final. Donar les gracies a les cadets Alexia S., Alexia V., Aitana i Ari per venir a ajudar-nos al partit.

El proper cap de setmana, diumenge dia 26 de setembre a les 16:00 a Pins Vens jugarem el primer partit de la lliga contra el CNB Vilanova – AKO