Noticies

Torneig “Bàsquet 3×3 Sitges

Èxit del Torneig “Bàsquet 3×3 Sitges” en la seva 30è edició.

Aquest passat cap de setmana 12 i 13 d’agost, s’ha disputat el ja tradicional 3×3 que organitzem des del Bàsquet Sitges a la plaça de la Fragata. Aquest any se celebraven 30 anys des del primer 3×3 que ha organitzat el club.

L’organització va corre a càrrec del Bàsquet Sitges (Club Bàsquet Sitges i el Club Esportiu Sitgetà de Basquetbol) i de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges.


El torneig s’ha dividit en dos dies, disputant-se el dissabte les categories de premini a cadets i diumenge les categories júnior i sènior.
S’han disputat un total de 180 partits durant el cap de setmana que l’han disputat els 70 equips.
Tots els equips han pogut jugar una fase prèvia de lliga regular que s’ha jugat al matí. Les tardes han estat dedicades a les fases finals pels equips que s’han classificat. Tots ells s’han donat cita a les 4 pistes exteriors habilitades per a l’ocasió, que han vestit un escenari immillorable a la plaça de la Fragata, sota l’església parroquial i tocant el Passeig de la Ribera de Sitges


Els guanyadors i finalistes de cada categoria han estat els següents:

Premini femení: 1eres: Vilarock
Premini masculí: 1rs: Top Gas, 

2ns: Fusion Team
Mini femení: 1eres: Time Chambers, 

2ens: Jordans Blues

Mini masculí: 1rs: Memphis de Pays, 

 2n: Minions Vila 

Infantil femení: 1eres: Top Team, 

 2enes: Les Mosses Pitaneres

Infantil masculí: 1rs: Els sense Nom, 

 2ns: 3×3 elite

Cadet femení: 1eres: Facking Faster, 

  2enes: Las 4
Cadet masculí: 1rs: Alex y tres más, 

   2ns: Bocata de chope

Júnior femení: 1eres: Les Porkis, 

2enes: All Star
Júnior masculí: 1rs: All Beaches, 

2ns Navarrosa

Sènior femení: 1eres: El retorno, 

2enes: Les Samistes

Sènior masculí: 1rs: 3+ Por favor, 

2ns: Llados Team

El dissabte també es va disputar a la tarda el campionat de tir de tres. Es va fer el de cistella petita per a les edats de premini i mini i la de cistella gran, per a la resta de participants.

Els guanyadors, varen ser :

Tir de tres cistella petita :  1er. Lleó Balsach,

2ª.   Foix Pinar

Tir de tres cistella gran :   1er. Laia Crespin,

2º.  Leo Cabezas

Enguany el Bàsquet Sitges ha comptat amb el recolzament dels seus patrocinadors habituals: La Guixeta, Caña Teca-Prado, Sports Bar Sitges, Coca-Cola Cobega, La Oca Restaurant, Federació Catalana de Basquetbol, Diputació de Barcelona i L’Ajuntament de Sitges. Volem donar les gràcies a tots i totes les participants per confiar un any més i acudir aquest esdeveniment que s’organitza amb molta estima des del Club Bàsquet Sitges. 

Agrair i felicitar a tots i totes les voluntàries que de divendres a diumenge li dediquen unes hores en diferents tasques que comporta el 3×3 i a tots i totes les controladores i controladores que han col·laborat que els partits es disputessin en bones condicions.

Després del 3X3, la següent activitat del Bàsquet Sitges (Club Bàsquet Sitges i Club Esportiu Sitgetà de Basquetbol), serà el 16 de setembre, amb el Memorial Llopis – edició 37(masculí) i Memorial Conesa – edició 30 (femení). 

Us esperem en la propera edició del 3×3.

Fotos Bàsquet 3×3 Sitges

https://photos.app.goo.gl/ZDf5V7qfRdW5uE9D9

https://photos.app.goo.gl/wuDeZzRFMDMazh419

https://photos.app.goo.gl/frDHeUTKsNxfD7aD6