Qbasket Sant Cugat 1- 58 – Bàsquet Sitges La Guixeta 79

León, Marc, Ángel 9, Oriol 18, Adrià, Juan Antonio 16, N.Vicente, Jan 4, Pau, N.Velasco 17, Ivan 10, Nil 5, Marçal, Mauro.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                   9-19        15-15           22-22          12-23

Tercer partit de la temporada del Bàsquet Sitges – La Guixeta. Després de dues grans victòries, l’equip arribava a Sant Cugat amb l’objectiu d’aconseguir la tercera de seguida contra un gran rival com el QBasquet Sant Cugat. La poca continuïtat de partits en el calendari estava creant un petit nerviosisme pels del Garraf, però això ha fet que els blancs tinguessin encara més ganes pel partit i començar amb una molt bona dinàmica.

Inici del partit amb gran intensitat i concentració defensiva. Sent coneixedors dels punts forts dels de Sant Cugat, els sitgetans apretaven les línies de passada i la pilota i això feia que la pista cada vegada fos més petita i fos més difícil anotar. D’altra banda, el plantejament de partit per part local de fer canvis en tots els bloquejos permetia situacions properes dels interiors blancs i així anotar de manera fàcil. Final dels 10 primers minuts amb un avantatge de 10 punts, 9-19.
Segon quart i els locals fent diferents tipus de defenses i a partir d’accions individuals aconsegueixen agafar ritme i lluitar de tu a tu contra el Sitges. Tot i que el joc desplegat no és dolent, la intensitat del partit comença a passar factura a les cames i al cap dels del Garraf i això provoca pèrdues de pilotes i major permissivitat a la pista defensiva. Tot i això, es mantenen les distàncies al marcador i arribem al descans amb un 24-34, +10 després dels primers 20 minuts.

Tercer quart d’anades i tornades. Bon inici, però moments concrets on no s’arriba a les segones ajudes i poca comunicació defensiva permet opcions d’anotar fàcils pels locals. No obstant, l’alt percentatge en els tirs permet que aquesta escletxa es mantingui i, després del tercer quart, el qual sempre suposa un moment molt important al partit, la diferencia al marcador continuï a 10 punts pels blancs.
Últim quart i un inici de 0-6 amb 3 tirs lliures i un triple, ha permès marxar a una diferencia de 16 punts, 46-62, donant una mica de calma als sitgetans. Seguidament, dues faltes personals d’un dels jugadors més efectius per part local provoquen la seva expulsió i, tot i que els de Sant Cugat ho intenten fins al final, en cap moment s’apropen al marcador i s’arriba a un +21 final que permet la tercera victòria pels sitgetans.

Proper partit dissabte 5 de Novembre a les 17:45 hores, rebrà a Pins Vens a La Salle Manresa B.