Bàsquet Sitges – La Guixeta 84

N.Bellmonte, N.Guillen 8, A.Miguelsanz 30, JA.Bustos 1, O.Thiam 7, I.Ruiz, A.Villar, M.Perez 8, J.Carrion 6, O.Camprubi 11, V.Siriaco, N.Velasco 5, P.Cabezas 8, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials :        27-23      16-24             15-18 7-19

El Bàsquet Sitges-La Guixeta tornava a jugar un partit de lliga després d’haver patit la seva primera derrota a pista del Salou el passat 12 de desembre. Més d’un mes després, amb tres partits ajornats per Covid (el Vendrell, Veterans de la Salle Reus i Casal de Vilafranca), el sènior masculí viatjava a Reus per enfrontar-se al Reus Ploms, l’últim classificat.
Tot i la baixa posició classificatòria, i com a exemple de la gran igualtat dels equips de la categoria, el Ploms havia guanyat a pistes tan complicades com Vilafranca i Valls, i també al CNB Vilanova. Per tant, el partit es presentava amb molta incertesa pels sitgetans, obligats a la victòria per demostrar que la bona trajectòria a la lliga no era qüestió de sort, però sense estar rodats pel gran nombre de partits ajornats en les darreres jornades.
I tot això es va veure a la pista durant el primer quart. Un Reus Ploms endollat des de la línia de 3, anotant 5 triples en aquest període, i un Sitges tou en defensa i sense fluïdesa en el joc. Les obres al pavelló 2, encara inacabades, han fet malbé el joc en transició ràpid d’altres temporades, i les transicions defensives es queden curtes, acostumats els jugadors a entrenar en una pista de dimensions molt més reduïdes que la pista de joc dels partits. Final del quart amb un 27 a 23 preocupant. Afortunadament pels homes de Balta Molina, la dinàmica va anar canviant de mica en mica, gràcies que els sitgetans van prémer les dents en defensa i amb constància, van retallar la diferència al marcador. El Reus Ploms només va anotar 16 punts per 24 del Bàsquet Sitges-La Guixeta per anar al descans per davant, 43 – 47.
La segona meitat va ser més plàcida pels del Garraf, i també de forma progressiva, però constant, provocaven l’error en els llançaments dels locals, asseguraven el rebot defensiu i alternant defenses en zona amb defenses individuals, col·lapsaven l’atac dels de Reus, que només van anotar 22 punts en tota la segona meitat, per 37 del Bàsquet Sitges-La Guixeta, per arribar al resultat final de 65 a 84.

Cal destacar l’excel·lent partit de l’Àngel Miguelsanz que va anotar 30 punts i va agafar 15 rebots, amb una valoració de 44. Poques vegades un jugador arriba a aquestes xifres, i més en un partit tan important, pel retorn a la competició després de tant de temps amb partits ajornats. En Mauro Pérez també va fer un partit molt complet, amb 20 de valoració.

Diumenge vinent dia 30 de gener a les 18:30 hores, a de Pins Vens, el Bàsquet Sitges-La Guixeta rebrà la visita dels veïns del Club Nou Bàsquet Vilanova-Cerveseria La Parròquia. Serà un derbi emocionant, com sempre.

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

Bàsquet Sitges “B” 76

BBA Castelldefels B 63

J.Mateo, A.Ruiz 9, Y.Pedroso 12, O.Porras 10, M.Emde, JE.Piñero 10, I.Ruiz 13, J.Bordonau, A.Cadenas 11, O.Miro, D.Arjona 4, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez, F.Sanchez, I.Vicente 7.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials :        22-15      17-19             21-11 16-18

El sènior B del Bàsquet Sitges recupera les bones sensacions i aconsegueix una nova victòria davant del Castelldefels.

Tot i el mal inici dels primers tres minuts, 3-7 favorable als visitants, els sitgetans anaven de menys a més i capgiraven la situació amb un joc ofensiu molt coral i movent molt bé la pilota. El segon període va començar igual que el primer amb uns visitants sortint amb tromba però el Sitges molt sòlid tornava a fer circular la pilota i a anotar amb facilitat.

El resultat a la mitja part era de 39-34 i clarament el problema era defensiu. Ajustat aquest aspecte els sitgetans trencaven el partit al tercer quart amb un parcial de 21-11, amb molt bons atacs i ara sí, una millor defensa. En els darrers deu minuts, el sènior B va saber administrar l’avantatge i el temps per endur-se la victòria final.

El proper partit del Sènior B del Bàsquet Sitges serà dissabte 29 de gener a les 16:00 hores a la pista del La Casa Agency – C.B. Sant Josep Obrer B, de l’Hospitalet de Llobregat.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Joventut Les Corts 05 32

Basquet Sitges “A” 47

J.Prat, M.Rubi 10, A.Mila 12, L.Mayoral, L.Chimeno 6, K.Ayouna, O.Miro, B.Reinon 6, A.Vernon 4, C.Alemany 9, M.Guell , P.Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo Delegat: Aleix Ruiz

Parcials: 4-7 10-22 7-14 11-4

Segon partit de la segona volta dels sitgetans i primer partit com a visitant. Rival, Joventut Les Corts, un equip de la part baixa de la classificació que va donar guerra als del Garraf al partit d’anada fins al descans.

Inici del partit de diumenge a les 17:45, els jugadors lents i un ritme molt i molt baix, que fa que als 10 primers minuts el resultat sigui 4-7, a favor dels blancs. En cap moment s’aprofiten accions properes a cistella, però la gran actitud que tenen aquests jugadors fa que qualsevol pilota dividida o rebotada pel cèrcol sigui possessió pels sitgetans.
Segon quart i debut del Jaume, jugador del Junior B del club que ha donat un cop de mà i , a més, de gran qualitat, moltíssimes gràcies per l’esforç i l’actitud, jugadors així són els que qualsevol entrenador. Aquest canvi ho nota l’equip i els jugadors imposen un ritme molt alt tant en defensa com en atac. Els locals no poden aguantar aquesta intensitat i concentració i el treball en equip torna a donar fruits als blancs. Final del quart, tots els jugadors sumen i es marxa al descans amb una escletxa important, +15, 14-29.

A diferència d’altres partits, inici del tercer quart molt concentrats que ens permet moure la pilota amb gran velocitat permetent situacions fàcils properes a cistella i esgotant física i mentalment als barcelonins. Després dels 3 primers quarts, +22 pels visitants i un control absolut del joc que permeten tenir un últim quart tranquil.
Últim quart i oportunitat perquè els jugadors amb menys minuts puguin gaudir a pista treballant de valent. És increïble la feina que fan tots ells, la humilitat amb la que treballen i l’esforç constant fan que aquest equip sigui això, un equip. Fora les individualitats, aquests jugadors treballen amb un únic objectiu, treballar pel grup. Cal continuar treballant més i millor que encara queda molta traca.

Proper partit diumenge 30 de gener a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el A.E.S.E. 1

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 04

Basquet Sitges “B”

Eric, Ignacio, Pol, Jaume, Samuel, Jhonatan, Hèctor, Lucas, Da Wei, Victor, Adrià, Gabriel, David F.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

El proper partit dissabte dia 12 de gener, a Pins Vens contra C.B. Roquetes.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A”

Juan, Diego, Joan, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro Delegat: Nacho Joven

El proper partit dissabte dia 12 de gener, a Pins Vens contra el U.E. Barbera Blau.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 03

Max, Pablo A, Daniel, Pablo V, Felix, Gabriel, Hèctor, Arnau, Alex, Paul, Da Zhi, Toni, Il.lia, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat: Alberto Ayllon

El proper partit dissabte dia 12 de gener, a Pins Vens contra el C.B. Castelldefels 0607

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin Delegat: Berta i Alexandra

El proper partit dissabte dia 12 de gener, desplaçament a la pista del Serra S.E. Casal Vilafranca Negre.

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 02

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix Delegat: Maria Cuvier

El proper partit dissabte dia 12 de gener, desplaçament a la pista del Joventut Sant Vicenç.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Alex C, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Ignacio, Daniel, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard Delegat: Juan Jose i Martina

El proper partit dissabte dia 12 de gener, desplaçament a la pista del Club Basquet Nou Esplugues 2010

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 04

Mark, Joan Eudald, Matt, Guim, Guillem, Pol, Dionis, Valentino, Theo.

Entrenador: Nacho Velasco Delegat: Martina

El proper partit dissabte dia 12 de gener, a Pins Vens contra el C.B. Montpedrós B

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 02

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marcos, Matías, Victor, Nenad, Drake, Elliot.

Entrenador: Angel i Ona Delegat: Daniel Rucandio

El proper partit dissabte dia 12 de gener, a Pins Vens contra el C.B. Corbera Negre.

Escobol Sud – Escobol Sud G2

Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena Delegat:

Proper partit dissabte 5 de febrer, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens a Esport Base del Papiol.

Escobol Sud – Escobol Sud

Bàsquet Sitges Verd

David, Vera, Unasc, Valentina, Laia, Victor, Telma, Ania, Martina, Nil.

Entrenador: Marc Delegat:

Proper partit, pendent

C.T. Sènior A femení – fase previa – grup 01

C.B. Viladecans 27

Bàsquet Sitges – La Oca 72

Clara 4, Núria 6, Enda 13, Belen, Laura, Anna 14, Xenia 9, Martina, Maika, Ona 7, Jana, Ainhoa 2, Berta 14, Marina, Gisela 3,

Entrenador: I.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials: 9-19 3-19 6-12 9-22

Victòria fàcil de les nostres, sitges contra el Viladecans, últim classificat de la lliga.

L’equip ha corregut molt durant tot el partit i ha defensat i dominat en el rebot.
La setmana que ve jugaran el derbi contra el Samà.

El proper partit serà diumenge dia 30 de gener a les 17:00 hores, el Bàsquet Sitges rebra a Pins Vens el Bàsquet Samà Vilanova – SFB

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca 68

El Social Bàsquet 12

Lucia F 17, Berta 3, Maria, Marina, Judit, Jimena, Ines 17, Lucia J, J Gina, Alba, Laia, Alexia V 8, Ariadna 11, Alexia S 12.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde Delegat :

Parcials: 10-6 25-1 16-4 17-1

Partit sense molta transcendència contra l’equip cuer del grup.

Tot i les nombroses baixes per covid, aconseguim treure el partit endavant amb facilitat.

Primer quart on ens costa arrencar, però un molt bon segon període amb un parcial de 25-1 ens fa agafar una bona distància en el marcador. Una molt bona segona part a nivell defensiu ens permet deixar les visitants en només 5 punts.

Donar les gràcies a les 3 cadets (Alexia Simón, Ariadna Camprubí i Alexia Vivancos) aportant també en l’apartat d’anotació amb 12, 11 i 8 punts respectivament.

Propera jornada, dissabte 29 de gener a les 17:45 hores el Bàsquet Sitges es desplaçarà a la pista del AB Premia.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit dissabte dia 12 de gener, desplaçament a la pista del Basquet Ateneu Montserrat Blau.

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit dissabte dia 12 de gener, desplaçament a la pista del C.B. Les Franqueses.

C.T. Mini “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 05

Yara, Alba, Jana, Sofia, Amanda, Georgina, Sofia, Martina, Samakoli, Ines, Mar, Velentina..

Entrenadors: Clara Delegat : Xenia Molins

El proper partit dissabte dia 12 de gener, desplaçament a la pista del Club Basquet Igualada B MFB

C.T. Mini “B”  femení – nivell D2 – segona fase – grup 02

Queralt, Maria S, Claudia, Maria P, Paula, Julia, Marina, Carlota, Georgina, Alexia, Laia, Mariona, Lucia.

Entrenador: Baig Diaz Delegat : Ona

El proper partit dissabte dia 12 de gener, desplaçament a la pista del La Secre-C.B. Martorell.