Creu Roja Viladecans 69 – Bàsquet Sitges La Guixeta 77

N.Bellmonte 2, N.Guillen 3, A.Miguelsanz 16, JA.Bustos 6, O.Thiam 10, I.Ruiz, A.Villar 5, M.Perez 12, J.Carrion, O.Camprubi 12, V.Siriaco, N.Velasco 11, P.Cabezas, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials :  23-2     9-11  17-21 13-10 prorroga    7-15

Diumenge a les 12:30 hores a Viladecans es va diputar el partit que enfrontava al CB Viladecans contra el Sènior A del Bàsquet Sitges-La Guixeta.

El Sitges viatjava amb les baixes d’en Valerio Siriaco i en Jan Carrión, i els dubtes per molèsties d’en Bustos i l’Omar Thiam.

El partit es plantejava complicat, ja que els locals havien guanyat els dos partits disputats a casa, i els visitants cada cop pateixen de forma més acusada els problemes de manca d’entrenaments i acumulació de lesions fruit del paviment on l’equip està entrenant mentre durin  les obres de rehabilitació del pavelló 2, iniciades aquest mes de setembre.

El Bàsquet Sitges va sortir molt tou en defensa, i permetia cistelles relativament senzilles als de Viladecans. Aquesta relaxació inicial la pagaria a terminis durant tot el partit. Per sort també trobava cistella, tant per encert des del perímetre com en combinacions que l’Àngel Miguelsanz finalitzava amb encert. Tot i això, a la fi, resultava un mal negoci pels sitgetans i el quart finalitzava 23 a 20. Amb la intenció de canviar la dinàmica defensiva, el Sitges va sortir en zona 2-3, i efectivament va aturar l’encert ofensiu del Viladecans. Una mica més d’agressivitat defensiva feia esgarrapar dos punts al parcial del quart, i arribar al descans amb un 32-31 pels locals.

A la represa, el Bàsquet Sitges ja havia entrat en calor, havien deixat de ser tous en defensa, i amb un parell de triples i jugant al poste amb l’Omar, aconseguien marxar al marcador 43-52, a manca de poc menys de 3 minuts per acabar el quart. Però el Viladecans es va mostrar com un equip molt complet i tenaç, i van endossar un parcial 6-0 que posava el 49-52.
Al darrer quart, als Sitgetans els va mancar l’encert des de l’exterior, i tot i portar la iniciativa durant els primers cinc minuts de quart, la manca d’encert va paralitzar el marcador dels visitants en 62 punts i va permetre al Viladecans igualar-lo a manca de 24 segons. Temps mort del Sitges que tot i tenir el llançament final no va estar encertat com en altres ocasions i el partit se’n va anar a la pròrroga.

A la pròrroga, el Bàsquet Sitges-La Guixeta va sortir amb una marxa més que els locals, que semblaven haver gastat tota la seva energia en la remuntada , i l’Omar i en Bustos al poste, i en Nacho Velasco en les transicions i des de el tir lliure, van fer de la pròrroga el període més plàcid del partit per acabar amb el marcador 69-77 final. De nou un partit d’infart com a visitant.

A l’apartat anotador van destacar l’Àngel Miguelsanz amb 16 punts , l’Oriol Camprubí amb 14, en Nacho Velasco amb 10 i l’Omar Thiam amb 12. Cal destacar també l’aportació d’en Mauro (8 punts, 6 rebots i 5 assistències) i la d’en Bustos, que tot i arrossegar molèsties va sortir a ajudar a l’equip i que va tenir un presencia decisiva en els minuts que va jugar (amb un +18 de diferència en el marcador).

Setmana de descans a la lliga, que l’equip aprofitarà per polir mancances al joc i recuperar lesionats.

El proper diumenge 7 de Novembre a les 18:30 hores, el Bàsquet Sitges-La Guixeta rebrà a Pins Vens el CB Valls BNA