Clara 4, Núria, Enda 16, Belen, Laura, Anna 9, Xenia, Martina, Maika 5, Ona 14, Jana 2, Ainoa i Berta 2.

Entrenador: I.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials :        15-5         20-20              8-15 11-12

Les sitgetanes visitaven la pista del club nou Vilanova. Una pista que des de sempre li ha estat complicada a les sitgetanes.

La primera part ha costat molt anotar,  amb tant sols 5 punts el primer període. El joc interior de les vilanovines dominaven tota la primera part. Al minut 16 les locals han aconseguit la seva màxima avantatge de 16 punts (28-12).

La segona part les nostres noies sortien amb una altre cara, pujaven el nivell defensiu i lluitaven molt més el rebots. Això afavoria el joc ràpid, amb transicions ràpides per anotar. En l’últim període han pogut igualar el marcador, però mai posar-se per davant. Un últim tir per forçar la prorroga, no ha entrat i el partit se la endut les vilanovines per 54-52

El proper partit serà diumenge dia 12 de desembre a les 17:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al Club Bàsquet Martorell.