CB Salou Basquet Teresianes 81- Bàsquet Sitges La Guixeta 66

N.Bellmonte 5, N.Guillen, A.Miguelsanz 11, JA.Bustos 10, O.Thiam 2, I.Ruiz, A.Villar 9, M.Perez, J.Carrion 8, O.Camprubi 12, V.Siriaco, N.Velasco 9, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials :        21-22        22-17             20-3           18-24

Primera derrota de la temporada pel sènior A del Bàsquet Sitges-La Guixeta, que va perdre 81 a 66 a la pista del CB Salou el passat diumenge dia 12.

Els Sitgetans no van estar gens encertats en l’apartat ofensiu, amb percentatges molt pobres en els tirs de camp (27% en tirs de 2 /  22% en el de 3) i 18 tirs lliures fallats. Aquesta última dada va ser molt rellevant, ja que va ser un partit dur, amb molt de contacte, i el Sitges no va saber aprofitar les visites a la línia de tirs lliures. Tampoc van poder aturar l’atac dels de Salou, que van mostrar molta solidesa de cara a cistella i van ser molt agressius en defensa. Els àrbitres van permetre defenses dures i el Salou ho va aprofitar i a més d’estar més encertat en els llançaments. El Bàsquet Sitges-la Guixeta no va poder disposar dels lesionats Mauro Pérez, Noel Guillén i Valerio Siriaco.

L’equip sitgetà, va sortir bé, i va guanyar el primer quart 22 a 21. Fins als darrers minuts del segon quart tots dos equips van jugar amb petites diferències en el marcador fins que el Salou va distanciar-se una mica per acabar la mitja part quatre punts a Dalt, 43-39.

El tercer quart va ser desastrós per part del Sitges. Semblava que el cèrcol local estava tancat i no hi havia manera d’encistellar cap pilota. Tirs clars en traduïen en errades i pèrdues de pilota que el Salou transformava en contraatacs. El parcial del quart, 20 a 3 demolidor, tirava per terra qualsevol intent de reacció dels visitants, que van provar diferents defenses per trencar la dinàmica negativa, però cap va funcionar.

Tot i la diferència de punts a l’iniciar el darrer quart, i la frustració per la manca d’encert, els jugadors no van llençar la tovallola i van collar en defensa, robant algunes pilotes, i van atacar amb decisió, el que va permetre que s’acostessin a 9 punts faltant minut i mig per acabar el partit, però la reacció no va ser suficient. El Salou va anotar 7 tirs lliures de 9 intents en el temps que quedava per finalitzar, i una cistella de 2 va deixar el marcador en el 81-66 final.

Per part del Bàsquet Sitges-la Guixeta van destacar l’Àngel Miguelsanz amb 11 punts i 7 rebots, l’Oriol Camprubí amb 12 punts i 7 rebots, i en Bustos amb 10 punts i 8 rebots.

El pròxim partit del Bàsquet Sitges que havia de jugar el diumenge vinent a casa contra els Veterans CB Salle Reus, avui dimarts, s’ha ajornat per covid de l’equip de Reus.