C.E. Gelida 50 – Bàsquet Sitges La Guixeta 69

León, Marc, Ángel 13, Oriol 21, Adrià 2, Juan Antonio, N.Vicente 4, Jan 2, Pau 7, N.Velasco 18, Ivan, Nil 2, Marçal, Mauro.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials :        13-20          3-17   18-16   16-16

Segon partit de la temporada pel Sènior A masculí. Després de la primera victòria contra el Corbera, els blancs, que aquesta jornada visitaven la difícil pista del Gelida, volien continuar amb aquesta bona dinàmica i aconseguir que el partit no fos només 10 bons minuts.

El Sitges, aquest partit de verd, va començar el partit amb certs dubtes, parcial de 5-2 en 2 minuts, però amb poca fluïdesa en atac. No obstant, això només va provocar que els visitants comencessin a treballar de valent en defensa i amb una bona circulació de pilota trobar situacions fàcils per anotar.
Segon quart i el Sitges aconsegueix la intensitat i concentració que requereixen en aquest tipus de partit. Durant 7 minuts, el Gelida no és capaç d’anotar cap punt i al final del quart només ho fan amb 3 punts, tots ells des de la línia de tirs lliures. Espectacular defensa de tot l’equip, això no consisteix en talent i individualitats en atac, sinó donar importància a totes les jugades del partit i aconseguir tancar tots els forats que hi hagin a la pista. Gràcies a aquesta defensa, l’atac cada vegada és més fluid, els percentatges de tirs de 3 augmenten poc a poc i, encara sense fer un joc destacable ofensivament, marxes al descans del partit amb 21 punts de diferencia, 16-37, tot gràcies a aquesta defensa.

Tercer quart que es decanta per part visitant durant els primers 5 minuts, s’aconsegueix una diferencia al marcador de 30 punts i sembla que el partit es trenca. Però la grada local s’activa i es converteix en el sisè jugador. Això dona una empenta als jugadors locals i a base de coratge i un gran percentatge des de la linea de 6,25 retallen distàncies guanyant el quart. Parcial de 18-16, 34-53.
Últim quart i, tot i la diferencia de 19 punts, l’ambient del pavelló fa que hi hagi una tensió total. Tot i això, en cap moment la distància al marcador fa perillar la segona victòria sitgetana i s’acaba el partit amb un important +19, 50-69.