C.B La Selva A  43 – Bàsquet Sitges La Guixeta 69

N.Bellmonte, N.Guillen 9, A.Miguelsanz 18, JA.Bustos 2, O.Thiam 14, I.Ruiz, A.Villar, M.Perez 7, J.Carrion 4, O.Camprubi 6, V.Siriaco 2, N.Velasco 7, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria                                      Delegat: Pep Camprubí

Parcials:                               15-21                         8-15                9-27                           11-6

El Sènior A del Basquet Sitges-La Guixeta continua amb la bona dinàmica de resultats, guanyant 43 a 69 a la seva visita al CB La Selva A. El partit es plantejava com un bon repte per mantenir les opcions al liderat del grup, doncs La Selva es mantenia imbatut a casa des del passat novembre i allà havien caigut equips ben classificats com el Salou o el Nou Bàsquet Vilanova

El partit començava força igualat. Els visitants plantejaven una defensa intentant minimitzar l’encert en els triples de La Selva i així va ser. Els Sitgetans aconseguien mantenir una anotació baixa del contrari, tot i algunes badades en defensa, arribant al final del primer quart 15 a 21 favorable al CB Sitges-La Guixeta.
El segon quart va ser encara més marcat per les defenses, per ambdues bandes, i de nou el CB Sitges se’n va endur el parcial a còpia de forçar errors en el rival, assegurar el rebot defensiu i sortit al contracop. La Selva, però, amb un balanç defensiu eficaç dificultava l’anotació visitant, i així es va arribar a la mitja part amb el marcador 23 a 36.

El tercer quart va ser el decisiu per decantar la balança a favor dels líders de la categoria, que van estar encertats des del perímetre, des del tir lliure, i dominant el rebot defensiu i ofensiu. Van endollar un parcial de sortida 0-9, i un altre parcial final de 0-11 que pràcticament liquidava el partit en arribar al final del quart guanyant de 31 punts, 32 a 63.Els darrers minuts no van ser bons per cap dels dos equips, sense encert , però el partit ja estava decidit i de nou el control del rebot no va permetre que la reacció dels del Baix Camp signifiqués més que una minsa reducció de la diferència al marcador.

Per part del CB Sitges-La Guixeta van destacar l’Àngel Miguelsanz amb 18 punts i 11 rebots, en Mauro Pérez amb 7 punts i 14 rebots, i l’Omar Thiam amb 14 punts.

Resten tres setmanes pel final de la primera fase i el Basquet Sitges-La Guixeta haura de jugar  5 partits, els dos primers avant l’AB El Vendrell. El primer serà aquest dissabte dia 19 a les 18:00 hores  a Pins Vens i el següent partit serà a Vendrell el dimecres 23 a les 21:15 hores.