C.B. Corbera Negre 47 – Bàsquet Sitges La Guixeta 63

León, Marc 2, Ángel 17, Oriol 12, Adrià, Juan Antonio 11, N.Vicente, Jan,  Pau A., N.Velasco, Ivan 9, Nil, Marçal, Mauro 12, Pau C., Leo, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  10-13        7-14             14-14        16-22
Primer partit de la segona volta, jornada 15. Per part local el CB Corbera que amb un balanç de 6-7 ocupava la setena posició. Per part visitant el CB Sitges amb un balanç de 9-2. Tot i la victòria sitgetana per 26 punts de diferència a l’anada, el Corbera no va demostrar ser un mal equip i de ben segur que anava a deixar les coses difícils pels blancs.

Primer quart espès per ambdues parts. Ritme molt lent, molts errors de cara a cistella durant els primers minuts i gràcies a un triple en una de les últimes jugades del quart, permet marxar al final dels 10 primers minuts amb 3 punts de diferència a favor del Sitges, 10-13.
Segon quart i els visitants augmenten les línies defensives i només permeten una cistella en joc en els 10 minuts del quart. A més, el 50% de tirs lliures local fa que la diferència al descans sigui de 10 punts.

Tercer quart, el Corbera surt amb major intensitat i el desig de competir el partit i en 4 minuts aconsegueixen capgirar el marcador amb un parcial de 11-0. No obstant, el Sitges es fa fort i aconsegueix tornar aquest parcial per tal de mantenir les distàncies al marcador per l’últim quart, 31-41.
Últim quart i poc a poc el Sitges aconsegueix controlar el tempo del partit ampliant la diferència al marcador fins aconseguir la màxima del partit, +16, amb la qual es tanca el partit.

Al Sènior A sitgetà li està costant tornar a agafar el ritme de competició que va demostrar durant gran part dels mesos de novembre i desembre. Queden 10 partits molt importants per l’esdevenir de l’equip.

Des d’aquí fem una crida pel proper partit, dissabte 11 de febrer a les 17:45 hores a Pins Vens contra el C.E. Gelida. L’equip necessita tornar a sentir el calor de la grada per tornar a aconseguir una bona dinàmica de joc.