BM Viladecans A 42 – Bàsquet Sitges – La Guixeta 85

F.Albaladejo 14, J.Bustos 11, O.Camprubi 27, N.Guillen 2, J.Mateo, M.Perez, A.Ruiz 2, V.Siriaco, A.Miguelsanz 16, M.Gosalvez, N.Velasco, Omar Thiam 10, R.Marimon 1, I.Ramirez, P.Cabezas 2.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials : 10-32 7-14 16-16 9-23

Dissabte passat el Bàsquet Sitges-La Guixeta es desplaçava a la pista del BM Viladecans, amb la primera posició de la lliga assegurada matemàticament després de la important victòria davant l’AB El Vendrell a Pins Vens a l’última jornada disputada, i guanyava 42 a 85 en un partit plàcid pels del Garraf, marcat per les absències en tots dos equips.

El BM Viladecans, tot i que només havia vençut en dos partits d’aquesta temporada, podia ser un rival complicat. Analitzant els seus resultats, pràcticament en cap dels partits disputats havien jugat junts els seus tres màxims anotadors, el que sens dubte havia condicionat els resultats, i més en una lliga tan igualada.

Així que el cos tècnic del Bàsquet Sitges-La Guixeta havia plantejat durant tota la setmana un escenari que podia ser molt advers, i encara més perquè es presentava al Baix Llobregat sense en Nacho Velasco, en Mauro Pérez i en Valerio Siriaco, tres dels sis jugadors amb més minuts de pista aquesta temporada.

Per sort pels visitants, el Viladecans també estava plegat de baixes i no va poder plantar cara al Bàsquet Sitges-La Guixeta que només va necessitar encert en el tir exterior i transicions ràpides al primer quart per distanciar-se (10-32), i utilitzar les mateixes transicions i el joc interior per atacar la zona al darrer, i així ampliar una mica més la diferència.

El Viladecans però, va plantar cara al segon i tercer període, que va empatar a 16, malgrat el pèssim encert en el tir exterior (un triple de 18 intents en tot el partit). L’agressivitat al rebot ofensiu del Viladecans els va possibilitar igualar els quarts centrals del partit. Van ser minuts de relaxació i manca de concentració dels sitgetans, que van arribar a perdre 19 pilotes durant tot el partit. Als altres dos períodes, els locals no van poder superar la velocitat i encert en els triples dels homes de Balta i Núria.

Van destacar pel Bàsquet Sitges-La Guixeta,  l’Àngel Miguelsanz, amb 16 punts, 10 rebots i sis taps (30 de valoració) l’Oriol Camprubí amb 27 punts (29 de valoració) i Fernando Albaladejo amb 14 punts i 10 rebots.

El pròxim diumenge dia 20 a les 18:00 hores a Pins Vens es tanca la temporada amb el partit de tornada amb BM Viladecans “A”.