Deivis 4, Nogales 3, Villar 4, Sánchez 4, Piñero 18, Porras 7, Emde 6, Baig 3, Vicente 8, Marimon 12 i Almirall 3.
.
Entrenador: Galdric Bover

Parcials:   20-12   17-9   16-5   19-14

El Sènior B aconsegueix sumar tres victòries en els tres primers partits.

Els sitgetans van anar de menys a més davant d’un Sant Sadurní que no va parar de competir en cap moment. Al primer període l’encert des de la línia de tres punts, quatre triples, marcava la diferència i donava aire als locals que no acabaven d’atacar bé la defensa del Sant Sadurní. Al segon quart els jugadors del sènior B van fer una passa endavant i aconseguien distanciar-se d’uns visitants que plantejaven alternatives defensives en zona i també pressionaven tot el camp per aconseguir robar pilotes i no despenjar-se en el marcador. Tot i això el Sitges va seguir fent el seu joc, aconseguint un avantatge de setze punts al descans, 37-21.

Al tercer període els sitgetans no es van deixar sorprendre i gràcies a una molt bona defensa, deixaven els visitants amb només cinc punts anotats en deu minuts, parcial de 16-5. Als últims deu minuts, els dos equip van afluixar i els atacs van predominar per davant de les defenses. Partit ben treballat pels locals i resultat final 72-40.

El proper partit del sènior “B” serà el dia 9 a les 17:30 hores a la pista el Bàsquet Sant Sadurní