Bàsquet Sitges La Guixeta 88 – C. E. Sant Nicolau B 69

León, Marc, Ángel 10, Oriol 23, Adrià, Juan Antonio 12, N.Vicente, Jan 3,  Pau A., N.Velasco, Ivan 20, Nil 2, Marçal, Mauro, Pau C. 18, Leo, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  15-18        29-21           22-21          22-9

Novena jornada pel Bàsquet Sitges-La Guixeta masculí a Pins Vens contra el líder invicte, el Sant Nicolau. El Sitges segon amb un balanç de 7 victòries i 1 derrota, buscava aconseguir col·locar la primera derrota al casiller dels de Sabadell i aconseguir el lideratge abans de l’aturada de Nadal.

Primer quart marcat de tanteig per ambdues parts. Els visitants començaven a ensenyar les seves cartes i el seu estil de joc, basat clarament en el atac i la confiança amb la facilitat anotadora dels seus jugadors. Mentrestant, un Sitges que cada vegada està més fort i que comença a entendre la importància de la defensa sobre el joc. A partir d’un intercanvi de cistelles, el resultat al final dels primers 10 minuts és a favor del Sant Nicolau, 15-18. Segon quart i els locals comencen a carburar màquines. Davant la passivitat defensiva dels vermells, els jugadors exteriors blancs afinen la punteria desde 6,75 i estableixen la primera escletxa al marcador, 44-39.

A la tornada de la represa, la tensió es comença a palpar i el bon inici dels blancs es veu tapat per un bon parcial visitant. No obstant, a base de treball i intensitat, s’aconsegueix mantenir les distàncies al marcador i arribar amb 6 punts de diferencia al marcador a falta d’un quart. Últim període, el Sitges amb les idees molt clares donen un clar exemple del que és jugar a un bàsquet vistós i intens. A base d’un gran encert des de la línia de 3 punts, 17 en total i 3 jugadors amb 5 o més triples (una autèntica bogeria), s’aconsegueix tancar el partit i acabar l’any 2022 com a líders de la categoria.

Partit molt complert dels sitgetans on afirmen clarament que són candidats a l’ascens de categoria. A base de treball, sacrifici i esforç col·lectiu on tots els jugadors han sumat s’ha pogut viure una gran tarda de bàsquet. Ara cal continuar amb aquesta dinàmica i no baixar en cap moment la concentració.

Proper partit dissabte 14 de gener a les 19:00 hores a la pista del UE Sant Cugat Vermell.