Bàsquet Sitges La Guixeta 79 – Estudio Modular Sferic 55

León, Marc, Ángel 16, Oriol 25, Adrià, Juan Antonio 11, N.Vicente, Jan,  Pau A., N.Velasco, Ivan 13, Nil 2, Marçal, Mauro, Pau C. 9, Leo 3, Carles, Carlos.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  20-15        20-13           21-17          18-10
Setena jornada del Bàsquet Sitges – La Guixeta davant de l’Estudio Modular Sferic, equip de la part baixa de la classificació però que durant la setmana havien fet un canvi d’entrenador. Això significava que la intensitat i la concentració dels jugadors visitants estava assegurada. D’altra banda, el Sitges després de la dura derrota l’anterior setmana contra l’Esparreguera, tenia l’objectiu clar, tornar a la senda de les victòries demostrant que sigui qui sigui a la pista hi haurà total compromís i esforç.

Bon inici dels locals en atac. A partir de bones circulacions de pilota i trobant el jugador alliberat, arribaven els primers punts del partit. Les ajudes defensives tan llargues dels visitants permetien trobar jugadors amb els dos peus clavats al terra i amb bon percentatges. No obstant, un dels punts febles de l’anterior setmana, tornava a aparèixer. La intensitat i la comunicació defensiva permetia que els jugadors visitants no marxessin del partit en cap moment i tinguessin opcions. Final del primer quart 20-15.

Segon quart amb la mateixa dinàmica. El bon percentatge en atac i les poques pilotes perdudes permetien continuar amb un bon encert en atac i pujant una mica les línies defensives, els blancs aconseguien marxar al descans amb un 40-28, 12 punts de diferencia que permetien calma i tranquil·litat als caps dels jugadors i cos tècnic del sènior sitgetà.

Tercer quart que clarament es decanta pel costat local durant els primers minuts d’aquest, aconseguint una avantatge de casi 20 punts. Però 3 triples consecutius del número 0 del Sferic retallava les distàncies i els ficava dins del partit.

Últim quart i amb molt saber fe, les distàncies al marcador en cap moment baixen dels 10 punts i amb possessions més llargues i una bona lectura s’aconsegueix una diferencia al marcador de 24 punts, la màxima del partit.

Era un partit important per tothom. La derrota de l’anterior setmana havia fet mal anímicament a l’equip, però amb treball, esforç i sacrifici, aquests jugadors no tenen sostre i de ben segur que ens faran gaudir de valent d’aquí a final de temporada.

Proper partit dissabte 3 de desembre a les 17:15 hores, desplaçament a la pista del C.B. Navàs B.