Bàsquet Sitges La Guixeta 68 – CB Valls 58

Nova victòria 68 a 68 del Sènior A del Club Bàsquet Sitges- La Guixeta, aquesta vegada contra el CB Valls, en un partit amb dues meitats ben diferents, i que va ser una mostra de la igualtat i competitivitat que es viu al grup 6 de la segona categoria catalana, jornada rere jornada. En guanyar el partit, el Sitges es consolida en el liderat, amb 6 victòries en 6 partits.

El Sitges no podia comptar amb en Valerio Siriaco, Noel Guillén ni Pau Cabezas, tots tres baixes per lesió. El Valls arribava a Sitges com a  3er classificat, un equip molt semblant als sitgetans, amb un joc interior sòlid i amenaça exterior amb una mitjana de 6 triples anotats per partit.

El partit va començar malament pels locals. No trobaven línies de passi clares, la circulació de la pilota era escassa i sense poder treure avantatges. El CB Valls, per la seva part, movia la pilota amb més criteri i encert, i per sort, el to defensiu dels locals no va permetre cistelles fàcils. Al final del quart, un pobre 10-16 al marcador.

El segon quart va canviar radicalment de dinàmica. El Sitges va mantenir una bona defensa i va començar a anotar des del perímetre i materialitzar contraatacs. La zona 1-3-1 va provocar pèrdues del rival, i amb això el parcial del quart va quedar en 23 a 8 pels Sitgetans. 33-24 al descans.

La segona meitat del partit va ser igualadíssima. El CB Sitges-La Guixeta va saber administrar l’avantatge aconseguit al segon quart i mantenir-lo sense gaires variacions, contrarestant els contraatacs del Valls amb ratxes de bon joc en el 5 contra 5. Sense acabar de fer un bon partit,l’equip sitgetà aconsegueix seguir invicte, gràcies a la qualitat dels jugadors i la seva dedicació, que fan que els partits tirin endavant, ja que el joc del Sitges es veu condicionat per les condicions en les quals pot entrenar l’equip fins que no finalitzin les obres del pavelló 2 de Pins Vens.

Per part del CB Sitges van destacar l’Àngel Miguelsanz, amb 11 punts i 14 rebots, (va tenir presència anotadora i rebotejadora en moments importants del partit que van permetre mantenir l’avantatge davant del rival), l’Uri Camprubí, amb 17 punts (23 de valoració i +/- 17),  en Bustos amb 11 punts (+/- 17) i en Nacho Velasco amb 13 punts.