Bàsquet Sitges La Guixeta 65 – CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia 73

N.Bellmonte 6, N.Guillen 6, A.Miguelsanz 17, JA.Bustos 7, O.Thiam 2, I.Ruiz, A.Villar 7, M.Perez, J.Carrion 3, O.Camprubi 10, V.Siriaco, N.Velasco 7, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials :        21-14      19-18             17-26 8-15

Diumenge a les 18:30 hores al pavelló de Pins Vens es va disputar el partit de lliga de la segona categoria catalana entre el Sènior del  Bàsquet Sigtes-La Guixeta i el CNB Vilanova-Cerveseria La Parròquia, que va finalitzar amb la clara victòria de l’equip visitant 65 a 73.
El partit en realitat van ser dos partits totalment diferents. La primera meitat, el Bàsquet Sitges va dominar el joc tant en atac com en defensa. Una primera meitat tàcticament impecable pels locals, que assecaven l’anotació dels de Vilanova, amb una bona defensa, recuperant pilotes i sortint al contraatac. El Nou Bàsquet resistia gràcies a l’anotació de l’Eduard Badia i d’en Javi Pérez. El Bàsquet Sitges dominava el marcador 40 a 26 a manca de dos minuts per acabar el marcador i un parcial final 0-6 favorable als Vilanovins, premonitori de la segona meitat del partit, posava el 40 a 32 al descans.

La segona part, va ser de domini aclaparador dels Vilanovins. Només començar, dos triples d’en Javi Pérez retallaven a dos la diferència. Tot i que els sitgetans havien fet una bona feina en defensa durant la primera meitat, aquesta no va tenir continuïtat i va permetre augmentar l’encert en el llançament dels visitants, que al final del tercer quart, es posaven per davant 57 a 58. El darrer quart va mantenir el tó de domini del CNB Vilanova, que va deixar als sitgetans en 8 punts, incapaços de reaccionar tot i les variants defensives plantejades, que no van resultar efectives. El partit arribava molt igualat a manca de dos minuts i mig pel final, 63 a 64, però una darrera ratxa d’encert visitant, amb nou punts seguits frustrava la remuntada local. Al final, dos tirs lliures del CB Sitges deixaven el marcador final en 65 a 73.

Per part del Bàsquet Sitges-La Guixeta va destacar l’Àngel Miguelsanz amb 17 punts i 11 rebots, i l’Oriol Camprubí amb 10 punts.
A mès de la derrota, el Bàsquet Sitges va tenir la mala notícia de la lesió al canell d’en Pau Cabezas, en caure en una acció defensiva i colpejar-se la mà amb el dur terra del pavelló d’hoquei, que el mantindrà apartat del joc un mínim de 30 o 40 dies.

Diumenge vinent dia 6 de febrer a les 17:30 hores, el Bàsquet Sitges-La Guixeta es desplaça a la pista del Reus Deportiu.