Bàsquet Sitges La Guixeta 52 – C.B. Castellet – Arimany 54

León, Marc, Ángel 12, Oriol 8, Adrià, Juan Antonio, N.Vicente 2, Jan 7,  Pau A., N.Velasco, Ivan 7, Nil 2, Marçal, Mauro 9, Pau C. 5, Leo, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  16-18        14-17           10-13          12-6

Última jornada de la primera volta de la temporada pel Bàsquet Sitges- La Guixeta, que amb un balanç de 9-1 ocupava la primera posició a la classificació. El rival d’aquesta jornada, el Castellet, equip que amb un balanç de 4-4 es situava a la mitja taula de la classificació sent el millor equip defensiu de la lliga, per punts rebuts.

Primer quart a base d’intercanviar cistelles on el Sitges, sense trobar-se còmode al partit, anava aconseguint petites distàncies al marcador de 2 i 3 punts. No obstant, 3 pèrdues de pilotes consecutives permetien córrer a l’equip visitant i aconseguir capgirar al marcador. Final dels primers 10 minuts i parcial de 16-18.
Segon quart i els visitants demostren clarament el treball previ al partit coneixent a la perfecció els sistemes ofensius dels blancs. D’aquesta manera, els màxims anotadors de l’equip blanc es topaven sempre amb el mur defensiu plantejat. A més, coneixedors de les debilitats del Sitges s’aprofiten a la perfecció per aconseguir avantatges i tirs alliberats.

Mentrestant, un Sitges que està demostrant que l’aturada nadalenca ha tallat el ritme alegre i vistós de l’equip. Tot i això, només 5 punts de diferència al marcador i 20 minuts per endavant.

Tercer quart i mateix tònica de partit. El timming controlat pels de Castellet i el Sitges cada vegada amb més dificultat per trobar cistelles fàcils.
Últim quart, el temps passa i després de 4 minuts de quart, el marcador continua 40-48, tal i com havia acabat el tercer quart. Però amb un parcial de 8-3 els blancs retallen les distàncies al marcador a només 3 punts.
Finalment, una mala gestió dels últims atacs impossibiliten la remuntada blanca i arriba la segona derrota de la temporada. Final de la primera volta i balanç de 9-2 pels sitgetans, ocupant la 3a posició.