Matrícula temporada 21 22

Matrícula Club Esportiu Sitgetà de Bàsquetbol

«El Bàsquet Sitges ja ha obert la matrícula per la nova temporada 2021-2022. Aquest any per evitar la concentració a les oficines de l’Escola, s’ha habilitat l’opció de la inscripció «on line».
Aquesta es pot fer a través del web de l’Escola de bàsquet, on trobareu un apartat de «matrícula temporada 21-22» i dintre del mateix, el formulari de matrícula tant del masculí com del femení i el de l’equip benjamí que es mixte. Al complimentar el formulari no s’ha de fer cap pagament, i un cop acabat, la matrícula queda registrada i rebreu un mail de confirmació.
Es demana que aquesta matrícula es realitzi el  mes aviat possible ja que no es permetrà entrenar els jugadors que no estiguin inscrits i coberts per les assegurances corresponents.
Sitges 20 d’agost de 2021.
Escola de Bàsquet Sitges.»

Inscripció basquet femeni sitges

Matrícula Club Bàsquet Sitges

inscripicio basquet Sitges masculí temporada 2021 2022

Matrícula Club Bàsquet Sitges Benjamí

El Bàsquet Sitges ja ha obert la matrícula per la nova temporada 2021-2022. Aquest any per evitar la concentració a les oficines de l'Escola, s'ha habilitat l'opció de la inscripció "on line". Aquesta es pot fer a través del web de l'Escola de bàsquet, on trobareu un apartat de "matrícula temporada 21-22" i dintre del mateix, el formulari de matrícula tant del masculí com del femení i el de l'equip benjamí que es mixte. Al complimentar el formulari no s'ha de fer cap pagament, i un cop acabat, la matrícula queda registrada i rebreu un mail de confirmació. Es demana que aquesta matrícula es realitzi el  mes aviat possible ja que no es permetrà entrenar els jugadors que no estiguin inscrits i coberts per les assegurances corresponents.