Sitges Estació d'hivern Escut Escut femení
VEURE LA GALERIA
VEURE LA GALERIA
historia

Torneig de bàsquet que es celebra a la plaça de La Fragata, sota l’església parroquial i tocant el Passeig de la Ribera. Sempre el segon cap de setmana del mes d’agost. El “3x3” es basa en el joc del bàsquet al carrer, “Street Basket” . Es juga entre dos equips de quatre jugadors cada un, a un màxim de 21 punts o un temps límit.

Es basa en el principi d’esportivitat i entreteniment dels participants, de manera que no hi ha arbitres. Simplement un reglament de joc bàsic que han de conèixer i aplicar els mateixos jugadors. La organització munta la infraestructura necessària, i posa un controlador a cada pista per anotar els punts i supervisar el correcte funcionament del Torneig.

La primera edició es va calebrar l’any 1993, i s’ha anat organitzant durant aquests anys sempre amb una progressió en el numero de participants i col·laboradors. Durant aquest anys s’ha celebrat de forma consecutiva, sent uns dels torneigs mes veterans i prestigiosos del país.

L’escenari es immillorable i motiu d’atracció per jugadors i aficionats de tot arreu. La proximitat a la platja també es un factor clau en unes dates sempre caloroses del mes d’agost. Les inscripcions ronden al voltant dels 100 equips, 400 jugadors i jugadores, de procedència molt diferents des de la mateixa comarca del Garraf Penedes, fins a al Barcelonès i la resta del país. Les categories comprenen totes les edats, dels 8 anys en endavant, el Torneig porta molts familiars i acompanyants que aprofiten el dia per gaudir de l’escenari privilegiat que ofereix el passeig de la Ribera.

Organitza el Club Bàsquet Sitges amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, la Federació Catalana de Basquetbol, i les empreses i comerços que participen.

scroll
LLEGIR LA HISTORIA

INFO

INSCRIU-TE

scroll
VEURE LA GALERIA
VEURE LA GALERIA

ESPLAI D'ESTIU
CBS

Es tracta d’unes jornades dedicades als nens i nenes per tal que puguin gaudir d’un inici de vacances d’estiu en convivència amb els seus amics i companys. Es realitzen activitats de caire formatiu, lúdic i esportiu.

L’objectiu de l’esplai es que els seus participants s’entretinguin i es diverteixin a l’hora que fan noves relacions i amistats.

L’esplai està adreçat a nens i nenes, i es divideix en dos grups: els petits, amb edats compreses entre els 5 i els 10 anys, i els grans, entre els 10 i els 15, amb activitats diferenciades. S’organitza per setmanes de forma que es poden apuntar segons les necessitats de cada família.

L’Esplai es realitza a diferents ubicacions de la vila, com el Pavelló Poliesportiu de Pins Vens, centre principal de l’Esplai, on es fan els jocs, tallers i manualitats i activitats esportives. Escola Miquel Utrillo, dinar al menjador.

Institut Joan Ramon Benaprés, jocs i activitats esportives.
Piscina Municipal activitats de natació i jocs amb aigua.
Llocs de la vila, sortides a la platja, museus, muntanya, etc.

Es fan sortides educatives i lúdiques a diferents llocs com poden ser l’Aquarium de Barcelona, a la granja d’animals a Viladecavalls, al parc aquàtic d’Aqualeon, la sortida a Canyelles passant la nit a casa de colònies, i la sempre atractiva jornada a Port Aventura.

Organitza el Bàsquet Sitges amb el personal i monitors preparats que aquesta activitat.

scroll
LLEGIR LA HISTORIA
scroll

INFO

INSCRIU-TE

VEURE LA GALERIA
VEURE LA GALERIA
campus
EDU. PIÑERO - BÀSQUET SITGES

El Bàsquet Sitges no vol desaprofitar la qualitat i capacitat dels seus entrenadors, i ja porta uns anys organitzant aquest Campus d’estiu, en que els entrenadors i tècnics de la casa treballen en la millora de la pràctica i la tècnica dels joves participants.

Es tracta d’unes sessions d’entrenaments intensius dedicats a temes concrets com bot, llançaments, rebot defensiu i atacant, etc. Està distribuït per edats per poder treballar de forma especifica amb cada grup en les instruccions i les correccions dels jugadors.

El Campus està dirigit per entrenadors i tècnics de primer nivell del Bàsquet Sitges, però també compta amb la participació de tècnics convidats que poden enriquir encara més les sessions.

El campus està obert a nois i noies, i es divideix en diferents grups segons les edats i la preparació del participants. S’organitza per setmanes de forma que es poden apuntar segons les necessitats de cada família. Es realitza durant el mes de Juliol al Pavelló de Pins Vens de Sitges.

scroll
LLEGIR LA HISTORIA
scroll